Nisanda düğünümüzü yapıp mayıs ayındaki biletimizle gitmeyi planlıyorduk.. Yüksek ihtimal Almanya aktarmalı olduğu için biletimiz iptal olacak. Temmuz ayına kadar giriş yapmamız gerekiyor daha sonrasında tekrar vize basılması sorun oluşturacak gibi. İşler daha kötüye gitmeden Thy ile direk uçuş yapıp şu sarı zarfı teslim ettikten sonra geri dönüş sağlasak bunun faydası olur mu ? İlk giriş yaptıktan sonra green card adrese gönderiliyormuş. Dönüş yaptıktan sonra green card verdiğimiz adrese geldiğinde Türkiyeye kargolatsak mantıklı olur mu? @crazycells @Muhtaradana
lsmms
@lsmms
Dosya Numarasi: 2020EU07XXX
DS-260 Gonderimi: 10/06/2019
KCC Evrak Istegi: 25/09/2019
KCC Evrak Onayi: 25/10/2019
Saglik Muayenesi: 02/01/2020
Vize Mulakati: 06/01/2020
Vize Onayi: 06/01/2020
Pasaport Teslimi: 15/01/2020
ABD Ilk Giris:
lsmms tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Coronavirüs sonrası ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
-
RE: Kredi Skoru / Credit HistoryBankacılık içinde yayımlandı
@HockeyUmpire2 teşekkürler cevabınız için. Bizde deneyelim telefondan
-
@crazycells BofA dan basvuru yapmistik. Benimki reddedildi esiminki onaylandi. Hesaplarimiz ortak ve bankaya gidip başvuru yaptık.
lsmms tarafından gönderilen son iletiler
-
@HockeyUmpire2 teşekkürler cevabınız için. Bizde deneyelim telefondan
-
@crazycells BofA dan basvuru yapmistik. Benimki reddedildi esiminki onaylandi. Hesaplarimiz ortak ve bankaya gidip başvuru yaptık.
-
Selamlar, secured card başvurusu yapmıştım reddedildi bir sonraki başvuruyu ne kadar süre sonra yapmalıyım? @crazycells
-
RE: Coronavirüs sonrası ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
Nisanda düğünümüzü yapıp mayıs ayındaki biletimizle gitmeyi planlıyorduk.. Yüksek ihtimal Almanya aktarmalı olduğu için biletimiz iptal olacak. Temmuz ayına kadar giriş yapmamız gerekiyor daha sonrasında tekrar vize basılması sorun oluşturacak gibi. İşler daha kötüye gitmeden Thy ile direk uçuş yapıp şu sarı zarfı teslim ettikten sonra geri dönüş sağlasak bunun faydası olur mu ? İlk giriş yaptıktan sonra green card adrese gönderiliyormuş. Dönüş yaptıktan sonra green card verdiğimiz adrese geldiğinde Türkiyeye kargolatsak mantıklı olur mu? @crazycells @Muhtaradana
-
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Bekar olarak başvuru yapmıştım evlendim ve mülakat tarihi geldi ds260formunu göçmen vize bölümü - soru formundan ilgili ksımları evlilik cüzdanını taratıp doldurup gönderdim farklı bir yolla yapmam gerekiyor mu?