• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Akifbey
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Profil
    • Takip Edilenler 4
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

    Akifbey

    @Akifbey

    0
    İtibar
    3
    Profil Görüntülemeleri
    2
    İleti
    0
    Takipçiler
    4
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Toronto, ON

    Akifbey Takip etme Takip Et

    Akifbey tarafından gönderilen son iletiler

    • RE: Yurtdışında Yaşarken DV Çekilişine Başvurmak

      @ATS16 Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu cevaba binaen bir kaç sorum olacak;

      -Ben şunu tam olarak anlayamadım, Türkiyede doğdum ve sadece Türk vatandaşlığım var. EU kotasından sürece dahil olduğum için vize görüşmemi ve sağlık kontrollerimi EU bölgesindeki bir ABD konsolosluğundan mı yapmam gerekiyor? Yoksa Kanadada ki veya dünyanın herhangi bir ülkesindeki ABD konsolosluğundan da EU kotasından hak kazanmama rağmen vize görüşmemi ve sağlık kontrolü işlemlerimi yapabilir miyim?

      -Bu durumda Türk vatandaşı olduğumdan dolayı benim için en iyi ve en sorunsuz seçenek Türkiyeye gidip işlemlerimi orada yapmak mı olur?

      -Geçerli 10 yıllık Amerika turist vizem de var. Bu işlemleri Amerikaya gidip daha hızlı ve kolay halletme imkanım var mıdır veya bunu tavsiye eder misiniz?

      Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      A
      Akifbey
    • RE: Yurtdışında Yaşarken DV Çekilişine Başvurmak

      Ben Kanadada yaşıyorum ve başvuruda da Kanadadaki adresimi yazdım. Eğer bana Lottery den green card çıkarsa yurt dışında yaşayan biri olarak başvuru sürecim nasıl olacak bilgisi olan var mı? Yukarıda arkadaş doğum yerinden farklı bir ülkede işlemleri yapan arkadaşının direkt RED aldığını yazmış. Ben ikametgahımın Kanadada olmasına rağmen Türkiyede mi yapmalıyım tüm bu işlemleri? Beni bu konuda aydınlatabilecek birileri var mıdır? Veya bu konuyu net olarak nereden öğrenebilirim?

      Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      A
      Akifbey