Türkiye'de yaşayıp almanya'dan adli sicil belgesi alma ilgili ayrıntıları bilne varsa paylaşabilir mi? tam olarak hangi belgeleri doldurup hangi işlemleri yapmak gerekiyor?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
B
Betül Top tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı AlmakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Betül Top tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı AlmakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Türkiye'de yaşayıp almanya'dan adli sicil belgesi alma ilgili ayrıntıları bilne varsa paylaşabilir mi? tam olarak hangi belgeleri doldurup hangi işlemleri yapmak gerekiyor?
-
f@ceoff
tam olarak hangi belgeyi onaylatmak gerekiyor?
aşağıdaki linkteki dökümanı doldurduktan sonra sadece kırmızı bölümü mü onaylamalı sadece noter/polis veya diğer resmi kurumlar?
https://www.bundesjustizamt.de/DE/Themen/Buergerdienste/BZR/Ausland/Antrag/FAQ_node.html
-
RE: Kanada GöçmenliğiKanada içinde yayımlandı
Merhaba,
Başvuru belgelerinden biri olan adli sicil belgesinin yurt dışındaki bir ülkede 6 aydan fazla yaşandıysa ordan da alınması gerekiyormuş. Almanya'dan adli sicil belgesi nasıl alnır bilgisi olan var mı?