@Emre-Kurtulmuş Eğer talihlilerden biri olursam inşallah bu tarz bişeyden dolayı elenmem. Aklıma çok takıldı bu çünkü olurda çıkarsa, ds 260 formunu en kısa sürede doldurmak gerekiyomuş, bu mülakat sıranı etkiliyomuş. O yüzden bi göçmen avukatıyla görüşmeyi düşünüyorum.
mertmert tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Emre-Kurtulmuş inşallah problem olmaz, çıkıp çıkmayacağını da bilmiyoruz ama çıkarsa ds 260 formunu ne kadar hızlı doldurup gönderirsen o kadar iyi eğer çıkarsa böyle bir aksilikten ötürü elenmek istemem o yüzden aklımdan çıkmıyo bu durum
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Herkese merhaba, green card başvurumu yaptım 3 mayısı bekliyorum eğer çıkarsa, ds 260 formu aile bilgisi kısmında şöyle bir sıkıntım olur. Anne doğum yeri, doğum tarihi ve adresini bilmiyorum, kendisi yugoslav göçmeni ve ben bebekken gitmiş, resmi nikah yapılmamış görüşmüyoruz, e devlet vukuatlı nüfus kayıt örneğinde sadece uyruğu ve kızlık soyadı yazıyor türk vatandaşlığı yok, bu yüzden büyük ihtimalle anne bilgileri kısmında "bilmiyorum" seçeneğiyle devam edicem, bu sorun yaratır mı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.