• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. hypecorn34
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    H
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

hypecorn34

@hypecorn34

0
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

hypecorn34 Takip etme Takip Et

hypecorn34 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

@ATS16 Tesekkur ederim detayli yanitiniz icin. New Jersey'de ev kiralamaya calisiyorum, uzaktanda olsa ev arayasindayim.

• Amerika'da bir sirketim var, cok kazanc saglamasa da bir baglayicilik olacagini dusunuyorum bunu evrak olarak goturecegim.

• Eger kira sozlesmesi yapabilirsem, onuda yanimda goturmeyi planliyorum.

Bunlar haricinde kredi skorumda mevcut, cokta olmasa hareketli bir banka hesaplarim var. Sizce bu gerekli belgeler goturulurse fayda saglar mi?

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      H
      hypecorn34
    • RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

Herkese selamlar, deneyimli kisilere bir sorum olacak. Nisan 2023 yilinda green card elime ulasti ve mayis sonuna dogru Turkiye'ye dondum maddi durumdan oturu. Mayistan itibaren 6 ayi gecirmeyecek sekilde amerika'ya giris cikis yapiyorum. En son gidisimde JFK havalimana gittim ve sorguya tutuldum. Uzun bir konusmanin ardindan memur, pasaportuma damga vurdu ve ARC yazisi ile baslayan rakamlar yazdi. Acikca uzun kalmazsam green carda veda edeceksin dedi. Bu o kalisimdan itibaren gecerli bir uyari miydi yoksa bir sonraki girisim icin mi emin degilim. Mart ayinda 6 ay dolmadan Amerika'ya kalici olarak tasinacagim. Kredi skorum mevcut ve cokta geliri olmayan bir amerika'da sirketim var kisacasi banka hesaplarim hareketli.

Kisacasi sormak istedigim soru Mart ayinda kalici olarak tasinmaya gidecegim ve herhangi bir sorun yasar miyim diye merak ediyorum. Herkese sevgiler.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      H
      hypecorn34