Ben Amerikan vatandaşıyım Anneme Green Card başvurusu yapacağım ve o şu anda Amerika da bulunuyor. İşlemlere başladığımızda ziyaretçi vize suresi bittiğinde Türki'ye 'ye dönmesi gereklimi yoksa işlemler sonuçlanınca ya kadar ABD de kalabilir mi?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Mehmet Yilmaz
@Mehmet Yilmaz
Mehmet Yilmaz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: I-130 formu ile ilgili sorularAile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Mehmet Yilmaz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: I-130 formu ile ilgili sorularAile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Ben Amerikan vatandaşıyım Anneme Green Card başvurusu yapacağım ve o şu anda Amerika da bulunuyor. İşlemlere başladığımızda ziyaretçi vize suresi bittiğinde Türki'ye 'ye dönmesi gereklimi yoksa işlemler sonuçlanınca ya kadar ABD de kalabilir mi?
-
RE: Vatandaslik Basvurusu Hangi Durumlarda Reddedilir?Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri içinde yayımlandı
Merhabalar, Ben ABD vatandasi oldum ama esimin gorusme ve degerlendirmesinde ilk bir yil ABD disinda kaldigi ve bu nun nedeni ile il;gli net bir aciklama olmadigi gibi bir sebepten red yedi. Tekrar degerlendirme icin basvuru planliyoruz yaklasik 18 gunumuz var bunun icin. Nasil bir aciklama eklemeliyiz annsesinin saglik durumu sebebi ile ilaclari raporlar vs imi yoksa bekleyip yeni bir basvurumu olmali? Bu durumu yasayan arkadaslar neler yapmislar bilginiz varmi acaba?