Selam eb3vizesi.com güvenilirmidir yada bana önereceğiniz aracı bir firma varmı?
Bide bur firmalar cidden bizim adımıza herşeyi takip ediyorlarmı ve hangi aşamaya gelirsek bize bilgilendirme yapıyorlarmı
asef tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamalarıİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
asef tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamalarıİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Selam eb3vizesi.com güvenilirmidir yada bana önereceğiniz aracı bir firma varmı?
Bide bur firmalar cidden bizim adımıza herşeyi takip ediyorlarmı ve hangi aşamaya gelirsek bize bilgilendirme yapıyorlarmı -
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@ATS16 abi eyw bende ordan bakıyorum ama haala anlamadım bu dv nin vize bülteni her ay mı yayınlanıyor yoksa sadece 1 aymı tam olarak orya girince neye bakmam lazım
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
bişey soracaktım ben bu vize bülteni olayını anlamadım galiba dv çekilişi için sadece eylül ayında bülten açıklanıyor başkada açıklanmı heralde yani ben bakiyorum dv için hiç hirşey yok nasil oluyor anlamadım site doğru ama baktığım yer yanlışmı acaba tam anlamadım bide aktif olduğumuz vize bültenine bakarak nasıl anlıyoruz bi şu vize bültenin olayını bana tam anlaata bilirseniz sevinirim neye bakmalıyız neyi görmeliyiz
-
RE: EB-3 GREEN CARD SURECIİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Herkese merhabalar eb3 vizesinin vasıfsız işci kısmından bende vize almak istiyorum sizce eb3vizesi.com güvenilirmi başvuruda bu aracı firmayı kullana bilirmiyim?
Yadabana önere bileceğinin bir firma varmı varsa sizden ismini linkini rica ede bilirmiyi?
Son sorum bu aracı firmalar size her şekilde yardımcı oluyormu aşamaları takip etmek ve size hamgi aşmaya geldiğinizi söylemek gibi aşamaları atladığınızda doldurulması gereken formları doldurmanıza yardım etmek gibi mesala göçmenlik için gerekli olan ds260 formunu doldurmaya yardım ediyorlarmı
Bu üç soruyu cevaplarsanız çok yardımcı olursunuz -
Selam şu dosyanın current olması yani aktif olması olayına nerden bakıyorduk yoksa bize oda e postayla bildiriliyormu cevpalrsanız sevinirim
-
@ATS16 yani tercümesinide istiye biliyorlamı
-
@ATS16 malesef kazanan değilkm abi ama çekiliş katılanıyım çıkarsa diye herşeyi önceden öğrenmeye çalışıyom
-
Beyler bayanlar size bir sorum var lütfen ama lütfen bana dönüş yapın vize mülakatına giderken yanımızda götüreceğimiz türkçe belgelerin ingilizce çevrili halide olmalımı ve bu belgeler elektronik olarakta istenilmektemidir isteniliyorsa nereye yükleniyor bu belgeler yani nerden yükliyeceĝiz ben yanlı bilmiyorsam bizi bilgilendiren e postayla yoluyacağız
-
RE: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@Necatiarslan merakk ettiğim bi konu var abd giriş yaptıktan sonra elimizde kartın geleceği bir adres yoksa yerel bir postaya gelmesini ve bizimde ordan gidip almayı talep ede bilirmiyiz