• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. asef
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 5
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 11
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

asef

@asef

1
    İtibar
    29
    Profil Görüntülemeleri
    11
    Takipçiler
    5
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

asef Takip etme Takip Et

asef tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

Selam eb3vizesi.com güvenilirmidir yada bana önereceğiniz aracı bir firma varmı?
      Bide bur firmalar cidden bizim adımıza herşeyi takip ediyorlarmı ve hangi aşamaya gelirsek bize bilgilendirme yapıyorlarmı

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      asef
      asef

asef tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

@ATS16 dv çekilişi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      asef
      asef
    • RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

Selam eb3vizesi.com güvenilirmidir yada bana önereceğiniz aracı bir firma varmı?
      Bide bur firmalar cidden bizim adımıza herşeyi takip ediyorlarmı ve hangi aşamaya gelirsek bize bilgilendirme yapıyorlarmı

asef
      asef

@ATS16 abi eyw bende ordan bakıyorum ama haala anlamadım bu dv nin vize bülteni her ay mı yayınlanıyor yoksa sadece 1 aymı tam olarak orya girince neye bakmam lazım

asef
      asef
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

bişey soracaktım ben bu vize bülteni olayını anlamadım galiba dv çekilişi için sadece eylül ayında bülten açıklanıyor başkada açıklanmı heralde yani ben bakiyorum dv için hiç hirşey yok nasil oluyor anlamadım site doğru ama baktığım yer yanlışmı acaba tam anlamadım bide aktif olduğumuz vize bültenine bakarak nasıl anlıyoruz bi şu vize bültenin olayını bana tam anlaata bilirseniz sevinirim neye bakmalıyız neyi görmeliyiz

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      asef
      asef
    • RE: EB-3 GREEN CARD SURECI

Herkese merhabalar eb3 vizesinin vasıfsız işci kısmından bende vize almak istiyorum sizce eb3vizesi.com güvenilirmi başvuruda bu aracı firmayı kullana bilirmiyim?
      Yadabana önere bileceğinin bir firma varmı varsa sizden ismini linkini rica ede bilirmiyi?
      Son sorum bu aracı firmalar size her şekilde yardımcı oluyormu aşamaları takip etmek ve size hamgi aşmaya geldiğinizi söylemek gibi aşamaları atladığınızda doldurulması gereken formları doldurmanıza yardım etmek gibi mesala göçmenlik için gerekli olan ds260 formunu doldurmaya yardım ediyorlarmı
      Bu üç soruyu cevaplarsanız çok yardımcı olursunuz

asef
      asef

Selam şu dosyanın current olması yani aktif olması olayına nerden bakıyorduk yoksa bize oda e postayla bildiriliyormu cevpalrsanız sevinirim

asef
      asef

@ATS16 yani tercümesinide istiye biliyorlamı

asef
      asef

@ATS16 malesef kazanan değilkm abi ama çekiliş katılanıyım çıkarsa diye herşeyi önceden öğrenmeye çalışıyom

asef
      asef

Beyler bayanlar size bir sorum var lütfen ama lütfen bana dönüş yapın vize mülakatına giderken yanımızda götüreceğimiz türkçe belgelerin ingilizce çevrili halide olmalımı ve bu belgeler elektronik olarakta istenilmektemidir isteniliyorsa nereye yükleniyor bu belgeler yani nerden yükliyeceĝiz ben yanlı bilmiyorsam bizi bilgilendiren e postayla yoluyacağız

asef
      asef
    • RE: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

@Necatiarslan merakk ettiğim bi konu var abd giriş yaptıktan sonra elimizde kartın geleceği bir adres yoksa yerel bir postaya gelmesini ve bizimde ordan gidip almayı talep ede bilirmiyiz

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      asef
      asef