@cemciftcioglu teşekkür ederim cevabiniz icin . Kirgizistan sizce ankaradan daha mi avantajlı olur yoksa başka alternatifler mi bakalım
madmen88
@madmen88
Merhabalar oncelikle herkesin vizesini aldigi bir 7-8 aylik periyod olsun .
biliyorum cs numarası çok yüksek o yuzden ankarada gelme şansı hiç yok benim dosya taşımak ile bir soru soracaktım çok okudum ama tam olarak soruma yakın cevap bulamadım.
Dosya diğer elciliklere aktarmak için numaranimizin aktif olması gerekiyor dogrudur demi ? Su anda numaraninizin eğer olursa aktif / current olmasını bekleyeceğiz.
Eşim kirgizistan vatandaşı aynı zamanda Ankara yerine kirgizistan a aktarmak daha mı avantajlı olur sizce .
Shengen ve usa vizesi yok maalesef .
Dosya Numarası: 2025EU00029XXX
DS-260 Gönderimi: 10/05/2024
Sağlık Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Yeri: Ankara?
Vize Mülakatı: gg/aa/yyyy
Vize Onayı: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
madmen88 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar oncelikle herkesin vizesini aldigi bir 7-8 aylik periyod olsun .
biliyorum cs numarası çok yüksek o yuzden ankarada gelme şansı hiç yok benim dosya taşımak ile bir soru soracaktım çok okudum ama tam olarak soruma yakın cevap bulamadım.
Dosya diğer elciliklere aktarmak için numaranimizin aktif olması gerekiyor dogrudur demi ? Su anda numaraninizin eğer olursa aktif / current olmasını bekleyeceğiz.
Yoksa dosyayi actirip mi değiştirmek gerekiyor current olmadan
Eşim kirgizistan vatandaşı aynı zamanda Ankara yerine kirgizistan a aktarmak daha mı avantajlı olur sizce .bunun icin direk kcc ile mi yoksa aktif oldukdan sonra eğer olursak bishkek ile mi iletişime gecmemiz lazım
Shengen ve usa vizesi yok maalesef .Dosya Numarası: 2025EU00029XXX
DS-260 Gönderimi: 10/05/2024
Sağlık Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Yeri: Ankara?
Vize Mülakatı: gg/aa/yyyy
Vize Onayı: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy