• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Çağla Güngören
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Ç
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Çağla Güngören

@Çağla Güngören

Dosya Numarasi: 2025EU3XXX
    DS-260 Gonderimi: 01/06/2024
    Saglik Muayenesi: 22/05/2025
    Vize Mulakati: 10/06/2025
    Vize Onayi: 10/06/2025
    Pasaport Teslimi: 12/06/2025
    ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy

0
    İtibar
    18
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Çağla Güngören Takip etme Takip Et

Çağla Güngören tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhabalar. Bugün itibariyle aranıza katıldım. Eşim ve ben Dv2025 talihlisiyiz. Case No:2025EU3xxx. Mülakat için hala herhangi bir mail-bilgi gelmedi. 3000 lerde olduğumuz için sıra önce gelir diye düşünmüştük fakat ortada hiçbir şey yok. Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim. Konsolosluğa gitmeli miyim? Yoksa mail mi atmalıyım bilemedim. (Mail atmam gerekirse hangi mail adresine yazmalıyım?) Şimdiden teşekkürler.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Ç
      Çağla Güngören
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Herkese merhaba. Acil olarak sormak istediğim bir soru var. 10 Haziran salı günü Ankara' da mülakata gireceğiz. Pasaportun teslim alınacağı yer ile ilgili sisteme kayıt oluşturdum fakat giriş yapamıyorum engellendiniz diyor. Daha önce aynı sorunu yaşayan oldu mu? Ayrıca bu işlemi yapmazsam nasıl bir sorunla karşılaşırım? 0850 ile başlayan irtibat numarası artık kullanılmıyormuş. Her şey yeni sistemden yürütülüyormuş. Desteklerinizi bekliyorum.

Ç
      Çağla Güngören

Çağla Güngören tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Herkese merhaba. Acil olarak sormak istediğim bir soru var. 10 Haziran salı günü Ankara' da mülakata gireceğiz. Pasaportun teslim alınacağı yer ile ilgili sisteme kayıt oluşturdum fakat giriş yapamıyorum engellendiniz diyor. Daha önce aynı sorunu yaşayan oldu mu? Ayrıca bu işlemi yapmazsam nasıl bir sorunla karşılaşırım? 0850 ile başlayan irtibat numarası artık kullanılmıyormuş. Her şey yeni sistemden yürütülüyormuş. Desteklerinizi bekliyorum.

Ç
      Çağla Güngören
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhabalar. Bugün itibariyle aranıza katıldım. Eşim ve ben Dv2025 talihlisiyiz. Case No:2025EU3xxx. Mülakat için hala herhangi bir mail-bilgi gelmedi. 3000 lerde olduğumuz için sıra önce gelir diye düşünmüştük fakat ortada hiçbir şey yok. Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim. Konsolosluğa gitmeli miyim? Yoksa mail mi atmalıyım bilemedim. (Mail atmam gerekirse hangi mail adresine yazmalıyım?) Şimdiden teşekkürler.

Ç
      Çağla Güngören