@kafkaf Maalesef gereksiz bir işlem yaptığımı sonradan anladım. Forumda da yazılmış açtırmaya gerek olmadığı:(. KCC'ye mail attım DS-260 formum işleme alındı mı diye, umarım bir sıkıntı olmaz.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
F
Fguler tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar,
Eşimle benim DS-260 formlarını 11 Mayıs 2024'te doldurup gönderdim ama mevcut pasaportumun tarihi Ağustos 2025te biteceği için yeni pasaport çıkarttım ve yeni pasaport numaramı güncellemek için DS-260 formunu 03 Aralık 2024 tarihinde açtırdım ve güncelledim (bunu yapmak için biraz geç kaldım maalesef). Sanırım mülakat tarihi alana kadar mülakat tarihinini geciktirmemek için DS-260 formunu açtırmamam gerekiyormuş. Dosyamızı 22 Kasım 2024te Viyana'ya taşıtmıştım. Eşimin DS 260 confirmation tarihi 11 Mayıs 2024 görünüyor ama asıl başvuran ben olduğum için mülakat tarihinin verilmesinde çok bir gecikme yaşar mıyız?
Şimdiden teşekkürler.