abd giderken türkiyeden 100 200 bin tl kredi çektiğimiz zaman yurt dışına çıkma yasağı gelirmi grean cardı kazanınca kredi çekersek çıkma yasağı gelirmi
furkan müzük
@furkan müzük
furkan müzük tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Turkiye'den kredi cekip ABD'ye gitmekBankacılık içinde yayımlandı
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
grean card 250 dolar oldu diyorlar katılım ücreti doğrumu bilen birisi varmı
-
RE: Amerika'da Askerlik Kaydi (Selective Service System)Adalet ve Güvenlik içinde yayımlandı
abd park time askerlikte asvap testini ortalama puan aldığımız zaman hemşire olmak istediğimizde hemşire olur hastanede işe başlayabiliyormuyuz nasıl oluyor ben anestezi hemşiresi okumayı istiyorum askerde bu mümkünmüdür.
Nekadar eğitim ala biliyoruz -
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
türkiyede yaşıyorum ingiltereye londroya 6 aylık dil kursuna gidicem ama orda kalmayı düşünüyorum çalışma izini felan orda yaşamayı düşünüyorum orda grean carda nasıl başvuru yapa bilirim illa türkiyeyemi gelmem lazım
-
RE: Amerika’da emeklilik | ABD’de nasıl emekli olunur?Emeklilik ve Yatırım içinde yayımlandı
@MySea park time askerliğin avantajları ne bazı kişiler eksik bilgi veriyorlar mesela 3 yıllık sözleşmede ev hakkın yok 6 yıllık ta var bunun gibi bilgileri nereden öğrene bilirim
-
RE: Amerika’da emeklilik | ABD’de nasıl emekli olunur?Emeklilik ve Yatırım içinde yayımlandı
Amerika’da park time askerlik yaparak emekli olunurmu.
Kaç yıl görev yapmamız gerekir.