Merhabalar, forumda ds260 formunu doldurmayla ilgili bölümleri okudum fakat kafama takilan durumu goremedim. Benim siram 25klarda oldugu için su an AOS Donemi benim icin imkansiz gözüküyor.(Amerika’da oldugum için bunu söylüyorum) Bu yüzden CP yapacağım eğer uygun olursa, su ana kadar ds260 formunu doldurmadim. Cp processi yapacağım için doldurmak istiyorum fakat kafama takilan soru şu; Sira numaram current olmadiği için dosya taşımak için ds260’ı doldururken interview lokasyonuna ankara da bana sira gelmeyeceği için direkt hong kong ya da bangkok’u mu seçmeliyim, ya da direkt ankaraya verildiği için o şekilde doldurup daha sonrasinda KCC’ye dosya taşımak için mail mi atmaliyim? Şimdiden değerli cevaplariniz için çok teşekkür ederim:)
edd tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhabalar, CN current olmadan bu $330 lottery fee receipti alabilme imkanimiz var mıdır? Şimdiden almak sorun yaratır mı?
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Selamlar,
Amerika’da ikametgah ediyorum ve bu sene dv2025 talihlisiyim.(Sıram 25.000’lerde). Bu süreçte Amerika’da LPR(Eşimde Dv lottery şanslısı) eşi olarak içerde bir greencard sürecim 2 senedir devam etmekte. Fakat LPR eşlerinde çok yığılma olduğu için ne zaman greencard alacağım belli değil. Bu yüzden şansımı dv lottery’den de denemek istiyorum.Evlendikten sonra okulu biraktim ve su an hali hazirda F1 statum devam etmemekte, LPR evliligi uzerinden calisma ve seyahat iznim mevcut.(Yani hali hazirda evlilik üzerinden bir AOS dosyam var.(Avukatim iki tane AOS dosyanin kabul edildigini
söyledi.)) Sıram cok yuksekte oldugu icin dv lottery’i de AOS’un yetismeme ihtimali cok yuksek ve bu durumda hala dv lottery AOS yapmak icin israrci olmali miyim bilmiyorum, travel iznim olduğu için CP yapmam daha mı mantıklıdır? Fakat CP için Ankara’da 25.000’lerde sira almak imkansiz gibi gözüküyor, farkli bir yere tasiyabilir miyim? Su ana kadar hicbir islem yapmadim, DS260 doldurmadim, AOS olarak ilerleyeceksem sıramin current olmasini bekleyip daha sonrasinda mi DS260’ı doldurmaliyim? Simdiden degerli cevaplariniz icin cok tesekkur ederim!