• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. gokmenp
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    G
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

gokmenp

@gokmenp

0
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

gokmenp Takip etme Takip Et

gokmenp tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Green Card iade etme koşulları

Merhaba, Ben 2017 talihlisiyim, pasaportuma basılan ilk vize ile 2017 de giriş yaptım, sonrasında kartımı arkadaşım bana Amerikadaki adresinden getirdi, fakat green card ımla 7 senedir hiç bir işlem yapmadım. Kartımı ve haklarımı geri iade edip turist vizesi almak üzere I-407 formu doldurup 2 ay önce uscis de belirtilen posta adresine gönderdim, fakat henüz bir gelişme veya ses gelmedi. Bu konuda bilgisi tecrübesi olan süreç hakkında yönlendirebilirse çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      G
      gokmenp
    • RE: Green Card iade etme koşulları

Merhabalar,
      Ben de 2017 talihlisiyim, 1 kez pasaporttaki ilk vize ile giriş yaptım bir hafta sonra geri döndüm. Bir daha da hiç gitmedim, green card ımı arkadaşım TR de bana teslim etti ama hiç kullanmadım, gitmeyeceğim için de bir vergi bildiriminde karışıklık olmaması için bulunmadım. Şimdi de kartımı iade edip iş gereği gideceğim için vize almak istiyorum.
      Yukarıdaki iletilerin hepsini okudum fakat 2 tane bilgi bulunduğu için bazı diğer arkadaşlar gibi en kolay olan yolu seçmek üzere arada kalıyorum.
      Birincisi I 407 formu çok net, ben Ankara konsolosluğuna mail üzerinden sorduğumda onlarda bu formu iletti, sanıyorum Ankara UCSIS ofis faal olduğu için bu işlem TR üzerinden artık daha rahat yapılabiliyor.
      Diğeri de bazı arkadaşlarımızın turist vizesi başvurunda kartımı iade ettim vizemi aldım demesi. Bu durum için ben US deki bazı avukatlara danıştığımda 2 avukattan da benzer şekilde bu yolla yapabilirsiniz geri dönüşü aldım. Özellikle yapan veya bilgisi olan arkadaşlar bu son yol için net durumu paylaşırsa çok seviniriz.
      Herkese kolaylıklar.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      G
      gokmenp