@gucarslan tamamdır çok teşekkür ediyorum. Ben ayrıldıktan sonra çalıştığım ilk 1,5 ayı okulun staj programındaki sigortadan karşılattırdım sonrasında normal şirket sigorta yapmaya devam etti. kısa bir süre olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum ve dosya açtırmıyorum o zaman, tekrardan teşekkür ediyorum. İçime su serptiniz
.
ozankahilogullari
@ozankahilogullari
ozankahilogullari tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
ozankahilogullari tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar, benim lise mezuniyetim corona zamanına denk geldiği için diplomamı bulamıyorum, e devletten çıkartılan lise mezuniyet belgesi bunun yerine geçer mi? Geçmezse ne yapabilirim bununla ilgili? Haftaya salı Hong Kong'a uçuyor olacağım bu yüzden çok da zamanım kalmadı. Bilen biri varsa cevaplayabilirse çok sevinirim.
-
@gucarslan tamamdır çok teşekkür ediyorum. Ben ayrıldıktan sonra çalıştığım ilk 1,5 ayı okulun staj programındaki sigortadan karşılattırdım sonrasında normal şirket sigorta yapmaya devam etti. kısa bir süre olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum ve dosya açtırmıyorum o zaman, tekrardan teşekkür ediyorum. İçime su serptiniz
. -
Merhabalar, ben ds 260 formunu doldurduğumda bir yerde uzun dönem staj yapıyordum, yazın şirketten 3 haftalığına ayrıldım (sigortam kesildi) ve sonrasında aynı şirkette yeniden uzun dönem staja başladım, sigortam yeniden yapıldı ve şu an güncel olarak devam ediyorum. Bu durum ds-260 formunu tekrar açıp düzenlememi gerektirir mi?