Arkadaslar selam, bi konu fena kafami karistirdi. Bilgisi olup aydinlatabilcek birisi olursa cok sevinirim. Benim hem yesil hem de bordo pasaportum var. Ben yesille mulakat yapacagim ulkeye gidip vizeyi bordoya almak istiyordum, planimi vs ona gore yaptim. Konsolosluk bu konuyu problem edebilir mi? Ikisi de resmi bir pasaport sonucta. Bordonun suresi daha uzun oldugu icin Amerikan vizesini bordoya almak daha mantikli olur diye dusundum sadece.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
J
Jumper tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Selamlar, ben Temmuz basinda Lisbona uzun donem erasmus stajina gelmistim, bu firsatla dosyami Lisbona tasidim kcc uzerinden. Gectigimiz ay emin olmak icin tekrar teyit ettim kcc uzerinden ve dosya yeriniz Lisbondur diye donus yaptilar mulakat tarihi beklememi soylediler. Bu surecte hic bir sekilde Konsoloslukla iletisime gecmedim sadece kcc ile maillestim. Bu bi problem yaratir mi mulakat zamaninda? Her ihtimale karsi konsolosluktan da teyit etmeme gerek var mi sizce? Bi cok kisi kcc onaylamissa gerek yok dedi ama emin olamadim yine de. Yanitlayan olursa cok sevinirim