• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. thousandsunny
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

thousandsunny

@thousandsunny

1
    İtibar
    18
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

thousandsunny Takip etme Takip Et

thousandsunny tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Merhaba, öncelikle site için çok teşekkür ederim. Aradığım birçok şeyin cevabını bulabildim. Bulamadığım birkaç şey sormak istiyorum. Erkek arkadaşım Amerika’da doğduğu için çifte vatandaş. Ancak Türkiye’de yaşıyor ve üniversiteden mezun olmasına 1 sene var. Bizim için en kolay yolun Türkiye’de evlenip Green card sürecini başlatmak olduğuna karar verdik. Erkek arkadaşım mezun olunca ben de CR1 vizemi alabilmiş olmak ve birlikte Amerika’ya yerleşebilmek istiyoruz. Öncelikle Amerika’da yaşamıyor olması bir sıkıntı yaratır mı? Orda adresimiz olmadığı için sanırım Amerika’da yaşayan bir sponsora ihtiyaç duyuyoruz. Bu sponsorla aynı eyalete yerleşmek gibi bir gereklilik var mı? Şimdiden çok teşekkürler.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      thousandsunny
      thousandsunny

thousandsunny tarafından gönderilen son iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Merhaba, öncelikle site için çok teşekkür ederim. Aradığım birçok şeyin cevabını bulabildim. Bulamadığım birkaç şey sormak istiyorum. Erkek arkadaşım Amerika’da doğduğu için çifte vatandaş. Ancak Türkiye’de yaşıyor ve üniversiteden mezun olmasına 1 sene var. Bizim için en kolay yolun Türkiye’de evlenip Green card sürecini başlatmak olduğuna karar verdik. Erkek arkadaşım mezun olunca ben de CR1 vizemi alabilmiş olmak ve birlikte Amerika’ya yerleşebilmek istiyoruz. Öncelikle Amerika’da yaşamıyor olması bir sıkıntı yaratır mı? Orda adresimiz olmadığı için sanırım Amerika’da yaşayan bir sponsora ihtiyaç duyuyoruz. Bu sponsorla aynı eyalete yerleşmek gibi bir gereklilik var mı? Şimdiden çok teşekkürler.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      thousandsunny
      thousandsunny