Yıllardır ABD'ye yerleşme konusu gündeminde olan birisi olarak bu sayfayı geçen hafta keşfettim ve sönmüş bir ateş tekrar alev aldı desem yeridir.
2006 yılında WAT programına katılacakken sonra anda vize ücretini, uçak biletini yakarak gitmedim.
2016 yılında E-2 vizesi ile arkadaşımla gitme hikayemiz vardı, vazgeçtim gitmedim. Arkadaşım gitti baya da güzel bir hayat kurdu.
Yıllarca GC başvurusunda bulundum ve artık vazgeçmiştim.
Kısacası, çeşitli sebeplerle bir türlü ABD hikayesini başlatamadım.
Geçen hafta green card başvurusunun son günü, hadi bir siteye girip bakayım, belki bir değişiklik olmuştur derken bu sayfayı gördüm. (En son bu siteye girdiğim de yıl 2017 olması lazım.) Bu başlığı görünce nasıl oldu da EB-3 vizesini bilemem diyerek kendime çok kızdım. Şimdi, başlığı baştan sona okuyarak tüm bilgileri edinmeye çalışıyorum. Eşim üzerinden süreci başlatmayı düşünüyorum. Eşim hamburger yaparken sanırım ben getirisi daha yüksek işler yapabilirim.
Gördüğüm kadarıyla ciddi bilgi paylaşımı olmuş, resmen rehber niteliğinde. Herkesin eline sağlık, teşekkür ederim. Çok detay bakamadım ama florida eyaletinden sponsor göremedim. Ağırlıkla, SC eyaleti var. Florida için beklemek mantıklı olmaz galiba. Bir de, eşimin ve benim turist vizem var ama küçük kızımızda yok buna rağmen AOS üzerinden talep başlatmamız uygun olur mu ?