@crazycells ilk deneyimim bu. ben sonucun gelmesini beklemekten bahsetmedim aslında. vize görüşmesinden çıkar çıkmaz herkese gelen form doldurma bilgilerini girdikleri birkaç sorunun sorulduğu mail bile gelmedi bana 50 gündür. ben bundan bahsediyorum. ben sadece vize mülakatına girdim bana yeşil kağıt verdı mail atıcam dedı 50 gün oldu atmadı
ahmetbzr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@crazycells hergün 6347563456 kere kontrol ediyorum :)ben maili 1 hafta önce yaptımonada cevap vermediler. tek yapacağım beklemek anlaşılan.
ahmetbzr tarafından gönderilen son iletiler
-
@crazycells hergün 6347563456 kere kontrol ediyorum :)ben maili 1 hafta önce yaptımonada cevap vermediler. tek yapacağım beklemek anlaşılan.
-
@crazycells peki sizin tanıklık ettiğiniz daha önce bu durumu yaşayan oldumu ? formu doldurmayan ve onay mesajı gelen biri
-
@crazycells ilk deneyimim bu. ben sonucun gelmesini beklemekten bahsetmedim aslında. vize görüşmesinden çıkar çıkmaz herkese gelen form doldurma bilgilerini girdikleri birkaç sorunun sorulduğu mail bile gelmedi bana 50 gündür. ben bundan bahsediyorum. ben sadece vize mülakatına girdim bana yeşil kağıt verdı mail atıcam dedı 50 gün oldu atmadı
-
arkadaşlar merhaba ben şuan çok zor bir durumdayım ve sizden fikir istiyorum. ben 3 mayıs 2019 da ankarada j1 work and travel için vize mülakatına girdim mülakatım olumlu geçti ancak sayın görevli bana yeşil kağıt verdi bu ne anlama geliyor dediğimde yakında mail atıcam dedi. peki dedim bende ancak üzerinden yaklaşık 50 gün olmasına rağmen bir çok yeşil kağıt alan kişilere göre bana form doldurma yada soruların yer aldığı herhangi bir mail gelmedi. 50 gündür konsolosluktan haber beklıyorum işim sorun oldu uçak biletimi dondurdum çok zor durumdayım mail attım konsolosluga geri dönen olmadı. ben napmalıyım bu durumda. daha önce mail gelmeyen oldumu yeşil vize kağıdı alıp soruşturmaya kalan. yada direk mail gelmeden onaylanan ?