• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. snlpnrky
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    S
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

snlpnrky

@snlpnrky

1
    İtibar
    1
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

snlpnrky Takip etme Takip Et

snlpnrky tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba. Şöyle bir sorum olacaktı. Annem emekli ve kendisine green card başvurusu yapmak istiyoruz. Ben 23 yaşındayım, 21 yaşın üstünde olduğumdan dolayı annemin green card kazanması halinde kendisinden doğrudan yararlanamıyorum. Eğer anneme green card çıkarsa ben de annemle birlikte Abd'ye nasıl gidebilirim? Annemden yararlanarak benim de green card almam için bazı başvurular yapılması gerekiyor ve uzun bir süreç işliyor, bunu biliyorum. Fakat bu sürecin dışında, ben de green card alma hakkı kazanmadan annem Abd'ye ilk giriş yaptığında onunla beraber gidip kendisiyle kalabilir miyim? Eğer herhangi bir kişi gibi turist vizesi alarak gitmem gerekiyorsa örneğin 6 ay - 1 yıl gibi belli bir süreden sonra Türkiye'ye dönmek zorunda mı kalırım? Açıkçası annemin tek başına gitme ve orada yaşama ihtimali yok, yani ben de kendisiyle gitmek zorundayım. Fakat bu 21 yaş üstü çocuklar konusuyla ilgili yeterli bilgi bulamadım.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      S
      snlpnrky

snlpnrky tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba. Şöyle bir sorum olacaktı. Annem emekli ve kendisine green card başvurusu yapmak istiyoruz. Ben 23 yaşındayım, 21 yaşın üstünde olduğumdan dolayı annemin green card kazanması halinde kendisinden doğrudan yararlanamıyorum. Eğer anneme green card çıkarsa ben de annemle birlikte Abd'ye nasıl gidebilirim? Annemden yararlanarak benim de green card almam için bazı başvurular yapılması gerekiyor ve uzun bir süreç işliyor, bunu biliyorum. Fakat bu sürecin dışında, ben de green card alma hakkı kazanmadan annem Abd'ye ilk giriş yaptığında onunla beraber gidip kendisiyle kalabilir miyim? Eğer herhangi bir kişi gibi turist vizesi alarak gitmem gerekiyorsa örneğin 6 ay - 1 yıl gibi belli bir süreden sonra Türkiye'ye dönmek zorunda mı kalırım? Açıkçası annemin tek başına gitme ve orada yaşama ihtimali yok, yani ben de kendisiyle gitmek zorundayım. Fakat bu 21 yaş üstü çocuklar konusuyla ilgili yeterli bilgi bulamadım.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      S
      snlpnrky