@gucarslan mavi kağıt aldım sizden ek belge talep edeceğiz dediler ama çok ilginç herhangi ek belge istemeden reddettiler. Yaklaşık 25 gün sürdü.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
O
ozannavc tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: FY2025 & FY2026 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
-
RE: FY2025 & FY2026 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@gucarslan başvurum idari işeme kaldığını benden belge isteyeceklerini söylediler mavi kağıt verdiler lakin baştan beri refused olarak kaldı en son 1 güncelleme oldu ve ardından red maili geldi hiç bir ek belge talep etmediler. Verdiğiniz siteden baktım son güncelleme salı günü ve refused olarak kaldı zaten hiç değişmedi orada baştan beri refused yazıyordu.
-
@gucarslan b1 b2 vize randevusuydu. hayır hiç bir şey doldurmadım vize sonucunuz ektedir diye bir mail geldi beyaz red kağıdını atmışlar.
-
Mavi kağıt aldım 27 eylül tarihinde bugünde güncelleme geldi ek evrak bile istemediler beyaz kağıdı mailden gönderdiler ek bilgi almadan reddedilmesi görünülen bir şey mi ?