98xx dosya numaram. Acaba sıra gelir mi Ankara'da diye merak ediyorum. Sizce gelir mi dostlar?
Emircan Akın
@Emircan Akın
Emircan Akın tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ugursway Uyarınız için teşekkürler. Şans dilekleriniz için de ayrıyaten teşekkür ederim
-
Uyarılarınız için teşekkür ediyorum. Taşımayı Aralık bitmeden yapmayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
-
Merhaba. Dosya numaram 98xx. Ankara randevu vermeyecek çok çok büyük ihtimalle. Schengen vizesi almam mümkün değil normal şartlarda. Tabii yeşil kart kazandığımı gösterip, sadece mülakat için gideceğimi belgelersem verirler mi hiç bilmiyorum. Mülakat yerimi değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda sırasıyla Tiflis, Bangkok ve Kuala Lumpur var. Varşova'yı deneyebilirim Schengen kabulü alırım diyorsanız. Nasıl bir yol izlemeliyim acaba yardımcı olur musunuz? Teşekkür ediyorum.
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar herkese. Dosya numarama çok yüksek ihtimalle randevu vermeyecek Ankara. Siz ne dersiniz? Schengen ülkeleri dışında mülakat yerimi değiştirebileceğim konsolosluklar nereler acaba?
Tiflis'i düşünüyorum yakınlık dolayısıyla. Eğer olmazsa Bangkok ya da Kuala Lumpur var aklımda.