@gucarslan eski sisteme gore 3 kisilik randevumuz vardi. yeni sisteme gore maildeki adimlari izledim fakat kullanici adinda sorun olustugu icin yeni kullanici adi olusturdum. bu sefer sadece benim randevum gorunuyor. esimin ve kizimin (1.5 yasinda) randevusu eskide var yenide yok. onlarinki iptal mi olacak demektir?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
mehmet duman tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)Gündem içinde yayımlandı
mehmet duman tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)Gündem içinde yayımlandı
@gucarslan eski sisteme gore 3 kisilik randevumuz vardi. yeni sisteme gore maildeki adimlari izledim fakat kullanici adinda sorun olustugu icin yeni kullanici adi olusturdum. bu sefer sadece benim randevum gorunuyor. esimin ve kizimin (1.5 yasinda) randevusu eskide var yenide yok. onlarinki iptal mi olacak demektir?
-
RE: Doğum Yeri Kuzey Kıbrıs Olması Sorun Yaratır mı?Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
merhaba. almanyada dogdum 10 yil istanbulda yasadim ailem hala orda bende 30 yildir kktc de yasiyorum. simdiye kadar basvurularimi hep tc olarak yaptim. bu sefer cyprus olarak yapacagim. adres kisminda isimleri turkce mi orjinal rumca mi yazmam lazim.