@Ben-Batur Merhaba bizde dosyamızı bugün Msucat a taşıdık.
GULTENCAYOGLU tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar
Dosyasını Umman/Muscat a taşıyanlar olarak telegramdan bi grup kurduk. Katılmak isteyenler için Telegram kullanıcı adım: xxxxx
GULTENCAYOGLU tarafından gönderilen son iletiler
-
Merhabalar
Dosyasını Umman/Muscat a taşıyanlar olarak telegramdan bi grup kurduk. Katılmak isteyenler için Telegram kullanıcı adım: xxxxx -
@Ben-Batur Yolunuz açık olsun. Bol şans. İyi haberlerinizi bekliyoruz.
-
@gucarslan Merhaba benimde iş değişikliğim oldu. Bu aradada amerika turist vizesinde red almıştım. Formda bu bilgileri güncellemem gerektiğini düşündüm. Açtırmayı önermiyorsunuz sanırım.
-
Kendimde sağlık sektöründeyim. Kamu hastanesinde çalışıyorum. Buradan halledebileceğim birşey varsa tamamlayıp gitmek isteriz açıkcası.. Çocukluk dönemi aşılarım tam,covid 4 doz yaptırdım,hepatit aşısı da yapılmıştı. Ama diğerleri yok. Üst üste bu kadar aşı yüküde almak yan etki yapmıştır sanıyorum.
-
Merhaba
Geçmişe dönük aşı bilgilerimizi e nabızdan göremiyoruz. Dosyasını taşıyanlar nasıl yol izlediler.
Biz şimdiden evrak süreci araştırmalarını yapıyoruz. -
@Ben-Batur Merhaba bizde dosyamızı bugün Msucat a taşıdık.