• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. hudaveyasin1907
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    H
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

hudaveyasin1907

@hudaveyasin1907

0
    İtibar
    4
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

hudaveyasin1907 Takip etme Takip Et

hudaveyasin1907 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@korayy merhaba koray umarim hersey kisa surede biter, Şu an mülakat bekleme süresinin yaklaşık 8 ay civarında olduğunu tahmin ediyorum. demissiniz, bu 8 aylik sure "abd vatandasi ile evli olanlar icindemi"? yoksa greencard lilar ile abd vatandaslari nin bekleme sureleri aynimi?

yani nvc de DQ olduktan sonra, mulakat ortlama herkez icin 8 ay mi suruyor?

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      H
      hudaveyasin1907
    • RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@yasmin982 merhaba, ben hem turkce hemde tercumesini yukledim tek dokuman icinde. ozelikle tercume edilmesi gerekir diye bir bilgi hatirliyorum eger belge turkce ise. acaba sorun olurmu?

H
      hudaveyasin1907

Arkadaslar belgeleri yuklerken, ceviri ile orjinal belgeyi, ayni pdf icinde yukluyorum. bunda bir sorun olurmu?
      Mesela birth certificate icin, hem e-devletten aldigim dokumani hemde onun cevirisini tek PDF icinde yukluyorum. Bu dogrumudur?

Yoksa cevirileri ayri PDF ile "additional documents" kismina mi yuklemem lazim?

H
      hudaveyasin1907

@Bircan tesekkurler, yani 2 belgeyi demi gonderelim? ben onlari tek pdf altinda tercumeleri ile birlikte gondermeyi dusunuyorum. bu sekilde yaparsam bir karisiklik olmaz sanirim?

son sorumda, kendim elle bu pdf dosyaya not dusmem sorun olur mu? bahsettiginiz notlari nasil eklemeliyim?

H
      hudaveyasin1907

Arkadaslar merhaba, benim esim turk ve bizden istenilen belgelerden biri "vukuatli nufus kayit ornegi" fakat bu belgeden 2 farkli turk mevcut.

e-devlette, bu belgeyi alirken esim adina 2 secenek cikiyor, sanki 2 farkli kisi icin alir gibi (soy adi degisikligi oldugu icin)

1. esim adina (kizlik soyadi ile), bu belgede esimin ailesi ve kendisi var
      2. esimin yeni soyadi(evlendikten sonra), bu belgede esim ve ben varim

yani biz hangi belgeyi gondermemiz lazim? iki belgeyide mi gonderelim?

bilgisi olan varmi?

H
      hudaveyasin1907