@gucarslan zaten yeni green card çekilişi için yeniden çektirecektim bu bahaneyle şimdiden çektirmiş olayım madem. DS-160 formunda da bir değişiklik yapmadan eski fotoyla gönderiyorum. Tekrar çok teşekkür ederim hızlı desteğiniz için. 
Mehmet f tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Mehmet f tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
çok teşekkür ederim bilgi için, ben de yeni çektirip gönderdim biraz önce. Umarım sorunsuz bir şekilde tamamlanır süreç.

-
@gucarslan zaten yeni green card çekilişi için yeniden çektirecektim bu bahaneyle şimdiden çektirmiş olayım madem. DS-160 formunda da bir değişiklik yapmadan eski fotoyla gönderiyorum. Tekrar çok teşekkür ederim hızlı desteğiniz için.

-
@gucarslan Çok teşekkür ederim cevabınız için, yüz hattımda neredeyse hiçbir değişiklik yok ama sen bu fotoğrafı zaten 1 yıl önce başka başvuruda kullanmışsın bu fotoğraf güncel değil diye iki ayrı başvurudaki fotoğrafın aynılığını yakalayabilirler mi diye düşündüm ama fazla detay düşünmüş olabilirim

-
Merhabalar,
11 Eylül'de yaptığım yenileme başvurusu için dün talimatlar geldi, bugün de gönderimi yapmayı planlıyorum fakat emin olamadığım bir husus var. DS-160 formunu doldururken geçen sene green card başvurusunda kullandığım fotoğrafı kullanmıştım. Bir yerde DS-160 formundaki fotoğraf ile gönderilen fotoğraf aynı olmak zorunda değil şeklinde bir bilgi okuduğumdan bu şekilde ilerlemiştim. Yazıyı bu konu içeriğinde okudum muhtemelen fakat tekrar bulamadığımdan teyit etmek istedim. Gidip yeni fotoğraf çekilip onu göndermek mi daha risksiz olur (DS formu onay sayfasındaki ile gönderdiğim fotoğraf farklı olacak bu durumda) yoksa zaten 1 yıl önceki green card başvurusundaki fotoğrafı kimse görmüyordur elindekini gönder DS formu ile fiziki fotoğraf aynı olsun mu dersiniz?

Bir de dünden beri aynı talimatlar mailini 50'den fazla gönderdiler. Sanırım sistemde hata var aynı maili 15 dakikada bir gönderiyorlar

Yanıtlarınız için teşekkür ederim şimdiden.