@eb3vize-com Efendim tekrar merhaba.Herşeyi evet çok güzel ve detaylı açıklıyorsunuz.Bu firmalarla anlaşmalarınızın olduğunu, konsoloslukta sizden yana bir sorun olmayacağını ve tüm süreci dikkatlice yürüttüğünüzü savunuyorsunuz.Ancak bunlar özelliklede günümüz şartlarında Amerika dışından bu işe girişecek biri için tam olarak güven ortamı sağlamıyor.Belkide benim gibi düşünmeyen arkadaşlarımız olabilir burada ancak benim samimi tavsiyem bu zamana kadar sizinle çalışarak sonucunda green card sahibi olan arkadaşlarımız varmı?
Eğer varsa bizlere bir kaç referans gösterirseniz daha güvenli bir ortam sağlanacak ve sizde şirket olarak daha üst yerlere gelmiş olacaksınız.Şimdiden teşekkürler.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Ayaz Asadov tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Cardİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Cardİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@eb3vize-com Arkadaşın sorusunu bir ek soruda ben sorayım.2 senelik sürede sponsor olacak iş yeri bizi istemezse başka bir işe transfer yaparız diyorsunuz.Durum böyle olunca başka iş yeri üzerinden de viza ve green card' ın alınması 2.5 - 3 sene sürecek.Yoksa bu durum bekleme süresine etki etmeyecek mi?