@ugursway Sorumu yanıtladığınız için teşekkür ederim. En sık duyduğum dosya taşıma yeri Viyana, yeşil pasaportumu göz önünde bulundurarak, başka nereleri önerebilirsiniz? (Paris,Frankfurt vs.)
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
A
aysenurayvz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
aysenurayvz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ugursway Sorumu yanıtladığınız için teşekkür ederim. En sık duyduğum dosya taşıma yeri Viyana, yeşil pasaportumu göz önünde bulundurarak, başka nereleri önerebilirsiniz? (Paris,Frankfurt vs.)
-
DV2025 kazananıyım. Dosya numaram 22XXX. Yeşil pasaportum var, dosyamı Viyana'ya taşımayı düşünüyorum ve henüz ds260'ı submit etmedim. Direkt mülakat yerini Viyana olarak submit etsem, KCC üzerinden dosya taşıma yapmasam mantıklı olur mu? Bunu daha önce deneyimlemiş birileri var mı?