• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. tanergg
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    T
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 11
    • En İyi 7
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

tanergg

@tanergg

10
    İtibar
    49
    Profil Görüntülemeleri
    11
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

tanergg Takip etme Takip Et

tanergg tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

Vizemi aldım! 🙏
      İçeri girer girmez sizi bir masa karşılıyor, sıra numaranızı veriyor oturup bekliyorsunuz. Turist vizeleri ayakta sırayla görüşme yaparken K-1 vizesi için gelenler salonun ortasındaki bekleme alanında oturuyor. Tv ekranında sıra numaranız yandığında ilk başta bir pencere çağırıyor sizi.
      -Aile Nüfus Kayıt Örneği
      -Askerlik kağıdı
      -Adli Sicil Kaydı
      -ABD’deki nişanlınızın IRS ve vergi kayıtlarını istiyor. (Benden isteyip kontrol edip geri verdiler)
      -I-134F formu
      -Evlilik niyeti beyanı ikinizin (imzalı)

• 2 fotoğraf
      • Birlikte çektiğiniz fotoğraflarınız ve mesajlarınız (varsa uçak biletleri)
        -Pasaport
        Ardından sizi salonun sol kısmına geçmenizi söyleyip sıraya alıyorlar ve asıl görüşme yapacağınız yerin karşısında bekliyorsunuz.
        Sıra ekranından numaranız çıkınca görüşmeye gidiyorsunuz. Sizden ilk hangi dilde yapacağınızı soruyorlar sonra ellerinizi kaldırıp yalan beyan olmadığını doğrulamak için “yemin” etmenizi istiyorlar. Ardından nişanlınız ile ilgili sorular soruyorlar.
        -Nerede tanıştınız?
        -Hangi dilde anlaşıyorsunuz?
        -ABD’deki nişanlınız nerede yaşıyor?
        -Mesleği ne? Ne iş yapıyor?

Soruyu soran kişi gitti ve tam 7-8 dakika sonra geri geldi.
      “Her şey iyi, pasaportunuz 5 gün içerisinde adresinize ulaşacak” dedi.

Tüm süreç 17 Temmuz da başladı, 24 Ocak da bitti.
      Tüm arkadaşlara şans diliyorum. 🙏

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      T
      tanergg

@ANDE merhaba. 55 günün ardından “ Case Was Sent To The Department of State” bildirimini aldık çok şükür. 🙏 bilgilendirmek istedim. Şimdi sırada, tam emin olmamakla birlikte, NVC ve Ankara görüşmesi var sanırım. Bana gün verecekler yada link oradan randevu alacağım. Bilen arkadaşlar teyit ederse daha doğru hareket ederim.

T
      tanergg

@ANDE cevabınız için teşekkürler. Gelişmeleri buradan bilgilendirirsek çok sevinirim. Biz Texas eyaletinden başvurduk.

T
      tanergg

@ANDE selam, evet ulaştı. Nvc’ye gönderildi bildiriminden tam 20 gün sonra ANK ile başlayan yeni dosya numaramızı verdiler. Şimdi Ankara’dan mail bekliyoruz.

T
      tanergg

Selamlar, hem hastane hem vize randevusunu aldım. Sonuçlandıktan sonra tüm her şeyi detaylandıracağım. Sormak istediğim bir soru var: Ben daha önce hiç covid aşısı olmadım, K-1 nişanlılık vizesiyle gitmek için covid aşısı olmak zorunlu mu? Eğer öyleyse Türkiye’de hiç aşı yokmuş, nasıl yapabilirim? Bu durum sürecimi uzatır mı yada zora sokar mı? Bilgi sahibi arkadaşların yanıtlamasını rica ederim. Teşekkürler 🙏

T
      tanergg

@ANDE Dosyanız Uscıs tarafından onaylandı mı? Eğer evetse, ABD’de ki evinize I-797 onaylanmış yazı gelmesi gerekiyor. O form yazısını PDF olarak mailinize ekleyip, “ [email protected]” adresine Case Number (was ile başlayan) Principal Name (Tr’de yaşayanın adı) altına Date of Birth (tr’de yaşayanın doğum tarihi) altına Petitioner Name (abd’de yaşayanın adı) ve en alta Your Question(s): bla bla.. (sorularınızı sorup, vize başvurunuzun durumu hakkında güncelleme almak istediğinizi NVC vaka numarası talebinizi iletin.)
      Yeni vaka numaranızı almanızda size yardımcı olacaktır ve hızlandıracaktır.

T
      tanergg

@goldie sağlık raporu en kolayıydı. Covid aşım yoktu ve hiç sorun olmadı. Hatta geçirdiğim hastalık ve ameliyat çıktısını götürmeme rağmen bakmadılar bile. Ama siz yine de götürün. Kan testi, ciğer film testi veriyorsunuz. 2 saat sonra yeniden gelin diyorlar, ardından doktor tarafından muayene olup ertesi gün kapalı zarfta raporunuzu alıp, vize dosyanıza ekliyorsunuz:)

T
      tanergg

tanergg tarafından gönderilen son iletiler

@goldie sağlık raporu en kolayıydı. Covid aşım yoktu ve hiç sorun olmadı. Hatta geçirdiğim hastalık ve ameliyat çıktısını götürmeme rağmen bakmadılar bile. Ama siz yine de götürün. Kan testi, ciğer film testi veriyorsunuz. 2 saat sonra yeniden gelin diyorlar, ardından doktor tarafından muayene olup ertesi gün kapalı zarfta raporunuzu alıp, vize dosyanıza ekliyorsunuz:)

T
      tanergg

Vizemi aldım! 🙏
      İçeri girer girmez sizi bir masa karşılıyor, sıra numaranızı veriyor oturup bekliyorsunuz. Turist vizeleri ayakta sırayla görüşme yaparken K-1 vizesi için gelenler salonun ortasındaki bekleme alanında oturuyor. Tv ekranında sıra numaranız yandığında ilk başta bir pencere çağırıyor sizi.
      -Aile Nüfus Kayıt Örneği
      -Askerlik kağıdı
      -Adli Sicil Kaydı
      -ABD’deki nişanlınızın IRS ve vergi kayıtlarını istiyor. (Benden isteyip kontrol edip geri verdiler)
      -I-134F formu
      -Evlilik niyeti beyanı ikinizin (imzalı)

• 2 fotoğraf
      • Birlikte çektiğiniz fotoğraflarınız ve mesajlarınız (varsa uçak biletleri)
        -Pasaport
        Ardından sizi salonun sol kısmına geçmenizi söyleyip sıraya alıyorlar ve asıl görüşme yapacağınız yerin karşısında bekliyorsunuz.
        Sıra ekranından numaranız çıkınca görüşmeye gidiyorsunuz. Sizden ilk hangi dilde yapacağınızı soruyorlar sonra ellerinizi kaldırıp yalan beyan olmadığını doğrulamak için “yemin” etmenizi istiyorlar. Ardından nişanlınız ile ilgili sorular soruyorlar.
        -Nerede tanıştınız?
        -Hangi dilde anlaşıyorsunuz?
        -ABD’deki nişanlınız nerede yaşıyor?
        -Mesleği ne? Ne iş yapıyor?

Soruyu soran kişi gitti ve tam 7-8 dakika sonra geri geldi.
      “Her şey iyi, pasaportunuz 5 gün içerisinde adresinize ulaşacak” dedi.

Tüm süreç 17 Temmuz da başladı, 24 Ocak da bitti.
      Tüm arkadaşlara şans diliyorum. 🙏

T
      tanergg

Merhaba, doktor randevusuna gitmeden önce size danışmak istedim:
      Benim çocukken olduğum aşılarımın hiçbiri e devlet ve e nabızda görünmüyor. Çocukken olduğum aşıları bir daha mı olacağım yani? 😃 zaten covid aşısı da hiç olmadım, Türkiye’de mevcut olmadığı için sorun olmadığı söylenildi bu siteden. Randevuya gittiğimde beni neler bekliyor, tecrübeli arkadaşlar yanıtlayabilirler mi 🙏

T
      tanergg

@ANDE Dosyanız Uscıs tarafından onaylandı mı? Eğer evetse, ABD’de ki evinize I-797 onaylanmış yazı gelmesi gerekiyor. O form yazısını PDF olarak mailinize ekleyip, “ [email protected]” adresine Case Number (was ile başlayan) Principal Name (Tr’de yaşayanın adı) altına Date of Birth (tr’de yaşayanın doğum tarihi) altına Petitioner Name (abd’de yaşayanın adı) ve en alta Your Question(s): bla bla.. (sorularınızı sorup, vize başvurunuzun durumu hakkında güncelleme almak istediğinizi NVC vaka numarası talebinizi iletin.)
      Yeni vaka numaranızı almanızda size yardımcı olacaktır ve hızlandıracaktır.

T
      tanergg

@goldie Çok teşekkür ederim, acayip rahatladım!

T
      tanergg

Selamlar, hem hastane hem vize randevusunu aldım. Sonuçlandıktan sonra tüm her şeyi detaylandıracağım. Sormak istediğim bir soru var: Ben daha önce hiç covid aşısı olmadım, K-1 nişanlılık vizesiyle gitmek için covid aşısı olmak zorunlu mu? Eğer öyleyse Türkiye’de hiç aşı yokmuş, nasıl yapabilirim? Bu durum sürecimi uzatır mı yada zora sokar mı? Bilgi sahibi arkadaşların yanıtlamasını rica ederim. Teşekkürler 🙏

T
      tanergg

@ANDE selam, evet ulaştı. Nvc’ye gönderildi bildiriminden tam 20 gün sonra ANK ile başlayan yeni dosya numaramızı verdiler. Şimdi Ankara’dan mail bekliyoruz.

T
      tanergg

@ANDE merhaba. 55 günün ardından “ Case Was Sent To The Department of State” bildirimini aldık çok şükür. 🙏 bilgilendirmek istedim. Şimdi sırada, tam emin olmamakla birlikte, NVC ve Ankara görüşmesi var sanırım. Bana gün verecekler yada link oradan randevu alacağım. Bilen arkadaşlar teyit ederse daha doğru hareket ederim.

T
      tanergg

@ANDE cevabınız için teşekkürler. Gelişmeleri buradan bilgilendirirsek çok sevinirim. Biz Texas eyaletinden başvurduk.

T
      tanergg

Sevgili arkadaşlar. Bundan tam 50 gün önce Case Tracer uygulamasından bildirim geldi. Ve dosyanızı onayladık denildi. Bir kaç gün sonrada eve kağıt geldi. Kâğıtta ortalama 4-6 hafta yazmasına rağmen, Bugün 50. Gün ve hala NVC tarafından ne mail geldi ne arandı nede eve posta geldi. NVC ‘yi aradık ve hazır cevaplarla, henüz onlara ulaşmadığını söylediler. Bu durumu yaşayan oldu mu? Daha ne kadar bekleyeceğiz, yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler 🙏

T
      tanergg