• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Volkan 1
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Volkan 1

@Volkan 1

0
    İtibar
    2
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Volkan 1 Takip etme Takip Et

Volkan 1 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Lise mezunu olmadan başvuruya lise mezunu yazmak

Merhaba,ben şu mevzuya takılıyorum;
      2 kere basvurursan başvuru otomatik eleniyor (böyle bir sistem var sonuçta)

şimdi ben 17 yaşındayım 12.siniftayim mantiken düşündüğün zaman benim high school no diploma seçmem gerekmekte. Ama acaba sistemde 18 yaşının altında diploması olmayana otomatik eleme gibi bir durum olabilir mi onu kimse bilmiyor, evet diploma olmadan vize alan çok kişi var yaptıkları iş sebebiyle, ancak sistem zaten 18 yaşının altındaki birinin o işlerden birini yapamayacağını bildiği için otomatik eliyor mudur ? Nasıl olsa 18 yaşının altında bu zaten svp 7-8 bir iş yapma ihtimali yok diplomasida yok seçmiş otomatik eleme sistemi varmidir acaba

Başvuru sırasında lise diplomam var seçsem vize de yanlış bilgiden elenir miyim bilmiyorum kimisi evet diyor forumda araştırdığım kadarıyla ankara için sıkıntı yok ancak diğer konsolosluklar eleyebilir de diyor. Bilmiyorum başvuru da high school no diploma mi secsem normal lise diplomam var mi secsem (17 yaşında ve 12.sinif oluşum ben açıkçası sistem aciklamasada otomatik 18 yas alti ve diplomasi olmayan kisiler icin bir otomatik eleme var olmasi kanaatindeyim bu yüzden diplomam var secmek istiyorum ancak bu seferde cikarda hong kong viyana v.s tasirsam ya yanlış bilgiden elenirsem korkusu var)? Teşekkürler.

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      Volkan 1
      Volkan 1
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

Bu forumda yillardir olan arkadaslar var, 12.sinifta gc kazanipta vizeyide alabilene rastgeldiniz mi hiç? (Basvurabiliyor, vize alniabiliyor biliyorum ancak örneği varmı bu forumda?) düşünceleriniz nelerdir?

(Soru kanalinda sorayim dedimde pek soru niteligide tasimiyor sanki, bari buraya sorayım yorumlarınızı alayim)

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Volkan 1
      Volkan 1