• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. dynamic character
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    D
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

dynamic character

@dynamic character

2
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

dynamic character Takip etme Takip Et

dynamic character tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı

@Henry-bloor benim gözlemlediğim öğrenci gidenler kalıcı oturum nasıl alırız peşinde oda kiralayarak üç-dört sene kalıcı oturum alma mücadelesi alıncada sonra pasaportu alma mücadelesi onuda alınca çoğunluk kanadayı terk ediyor. Yaşayan yok gibi birşey varsada çok eski jenerasyondur.
      Bir şekilde yeni gidenlerde paraları bitince terk ediyor. Kısır bir döngüde bu kanada.

Kanada içinde yayımlandı
      D
      dynamic character
    • RE: Kanada mı ? Amerika mı ?

@Henry-bloor 10 yıllık amerika ve ayrıca 7 yıllık geçerli kanada turist vizem var. Geçen sene yazın 2 aylık tatil gezma amaçlı kanada ve amerikaya gittim. yaklaşık bir ay amerika los angeles, miami, san fransisco gezdim eglendim diğer bir ayda amerikadan kanadaya gidip vancouver montreal quebec city gezdim. Sonra geri geldim ve istediğim zamanda tekrar giderim neticede vizelerim var.
      amerikada ve kanada'da uzun süredir ( yaklaşık 5 seneye yakın ) yaşayan arkadaşlarım var ve benim bu iki ayda gezdigim gordugum sosyal yaşam eğlenceyi yapamamışlar. İş güç geçim mücadelesi insanı engelliyor sosyal yaşam ve gezme için. Her nedense eğer amerika ve kanada gibi yerlerde robotlaşıyorsunuz sosyal yaşam tatil filan beklemeyin. amerika veya kanadada çalışıyor ve yaşam mücadelesi veriyorsanız Sosyal yaşam gezme eğlence konusuna tam anlamıyla zevkine varamazsınız.
      En güzeli turist olarak gezmek oraları. Sonrada geri gelmek.

Kanada içinde yayımlandı
      D
      dynamic character

dynamic character tarafından gönderilen son iletiler

@Henry-bloor doğru dediklerin. Bir yere turist olarak gitmekle orada uzun süre yaşamak çalışmak ve geçimi sağlmak ayrı şeyler. Turist olarak gidince çok farklı bir hayat yaşıyorsun ve en zevki olanda bu zaten.

Kanada içinde yayımlandı
      D
      dynamic character

@Henry-bloor benim gözlemlediğim öğrenci gidenler kalıcı oturum nasıl alırız peşinde oda kiralayarak üç-dört sene kalıcı oturum alma mücadelesi alıncada sonra pasaportu alma mücadelesi onuda alınca çoğunluk kanadayı terk ediyor. Yaşayan yok gibi birşey varsada çok eski jenerasyondur.
      Bir şekilde yeni gidenlerde paraları bitince terk ediyor. Kısır bir döngüde bu kanada.

Kanada içinde yayımlandı
      D
      dynamic character

@mineralli kanadayı turist olarak bir ay boyunca gezdim gördüm. yaşamaya değmez turist olarak gidip sonra dönmek en güzeli. Dediklerinizin hepsi doğru.
      vancouver montreal quebec city ve birçok küçük kasaba gezdim gördüm.

Kanada içinde yayımlandı
      D
      dynamic character

@Henry-bloor 10 yıllık amerika ve ayrıca 7 yıllık geçerli kanada turist vizem var. Geçen sene yazın 2 aylık tatil gezma amaçlı kanada ve amerikaya gittim. yaklaşık bir ay amerika los angeles, miami, san fransisco gezdim eglendim diğer bir ayda amerikadan kanadaya gidip vancouver montreal quebec city gezdim. Sonra geri geldim ve istediğim zamanda tekrar giderim neticede vizelerim var.
      amerikada ve kanada'da uzun süredir ( yaklaşık 5 seneye yakın ) yaşayan arkadaşlarım var ve benim bu iki ayda gezdigim gordugum sosyal yaşam eğlenceyi yapamamışlar. İş güç geçim mücadelesi insanı engelliyor sosyal yaşam ve gezme için. Her nedense eğer amerika ve kanada gibi yerlerde robotlaşıyorsunuz sosyal yaşam tatil filan beklemeyin. amerika veya kanadada çalışıyor ve yaşam mücadelesi veriyorsanız Sosyal yaşam gezme eğlence konusuna tam anlamıyla zevkine varamazsınız.
      En güzeli turist olarak gezmek oraları. Sonrada geri gelmek.

Kanada içinde yayımlandı
      D
      dynamic character