Herkese Merhabalar! Sormak istedigim konu Turkiye'den New York'a kedimi gotururken gereken kuduz asisinin en erken 1 ay once yapilmasinin zorunlu olup olmamasi. THY websitesinde zorunlu oldugundan sadece KKTC ucuslarinda bahsediliyor. THY musteri temsilcisi telefonda amerika icin zorunlu dedi. Lufthansa musteri temsilcisi seyehat ettiginiz ulkenin kurallari gecerli diyor. New York icin oyle bir zorunluluk gormedim. Ilce Tarim Mudurlugune gittim, amerika icin baktilar ve titrasyon ve 1 ay zorunlulugu yok dediler. Kedinizi getirin cip, kuduz asisi ve pasaport yapalim, veterineriniz karma ve parazit yapar, ucusunuzdan onceki 48 saat icerisinde de getirin saglik belgesini veririz dediler. Kedimi sokaktan sahiplendim ve 2 haftaya kadar donmem lazim. 1 ayi doldurmamis kuduz asisi ucaga biniste problem yaratir mi bilgi paylasirsaniz sevinirim. tesekkurler!
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
M
Mahoni99 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Amerika'ya Evcil Hayvan GötürmekYolculuk içinde yayımlandı