• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. yvzunal
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    Y
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

yvzunal

@yvzunal

1
    İtibar
    13
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

yvzunal Takip etme Takip Et

yvzunal tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

Merhaba Arkadaslar,
      2014 yilinda aldigim vize agustos ayinda bitti ve yenilemeye basvurdum. Ancak bu sekilde yenilemeye uygun degilsiniz diyerek gorusmeye cagirdilar. 2008 yilinda work and travel ve sonrasinda eski vize ile ortalama 2 yilda bir Amerikaya seyahatim var. 3 yil kadar yurtdisinda calisma ve dunyanin bircok yerine seyahatim var. Burada gordugum kadariyla yenilemelerin cogu olumlu sonuclaniyor ancak benim surec bu sekilde gelisti. Benim durumumla ilgili yorumlariniz ve onerileriniz varsa duymaktan cok memnun olurum. Su anda ancak Haziran 2026ya randevu alabildim.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Y
      yvzunal

yvzunal tarafından gönderilen son iletiler

Merhaba, dun vizemi yenilemek icin gorusmeye gittim ve red verdiler. Bu sekilde yenilemek isterken red alan kimse var mi acaba? Deneyimlerinizi paylasabilirseniz sevinirim

Y
      yvzunal

@charon merhaba mulakata gittiginizde neler yasadiniz paylasabilir misiniz? Beni de ayni sekilde gorusmeye cagirdilar ve merak ediyorum ne yapacaklar

Y
      yvzunal
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhaba Arkadaslar,
      29 Ocak 2025 tarihindeki Istanbul'daki randevum konsolosluk tarafindan 13 Subat'a ertelendi. Bununla ilgili gonderdikleri emailde ise randevumu Ankara'ya alabilecegim veya ileri tarihe tasiyabilecegim yaziyor ancak sisteme girdigimde eskiden gorunen randevuyu yeniden zamanlama secenegi artik gorunmuyor. Bununla ilgili ne yapabilirim? Basina gelen var mi acaba?

Y
      yvzunal

@charon soyle ek bilgiler vereyim. Esimin turist vizesi basvurusunu bir kac yil once reddettiler. Green card a her yil basvuruyorum. Gorusmeye cagirmalari cok buyuk ihtimalle red verecekler diye dusundurtuyor ama gercekten de Amerikaya goc etme niyetim yok ve sicilim temiz. Hayirlisi artik

Y
      yvzunal

Merhaba Arkadaslar,
      2014 yilinda aldigim vize agustos ayinda bitti ve yenilemeye basvurdum. Ancak bu sekilde yenilemeye uygun degilsiniz diyerek gorusmeye cagirdilar. 2008 yilinda work and travel ve sonrasinda eski vize ile ortalama 2 yilda bir Amerikaya seyahatim var. 3 yil kadar yurtdisinda calisma ve dunyanin bircok yerine seyahatim var. Burada gordugum kadariyla yenilemelerin cogu olumlu sonuclaniyor ancak benim surec bu sekilde gelisti. Benim durumumla ilgili yorumlariniz ve onerileriniz varsa duymaktan cok memnun olurum. Su anda ancak Haziran 2026ya randevu alabildim.

Y
      yvzunal