• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Volkan bey
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Volkan bey

@Volkan bey

3
    İtibar
    15
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Volkan bey Takip etme Takip Et

Volkan bey tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

image.png

dulles fiyat tarifesi guncel.

Yolculuk içinde yayımlandı
      Volkan bey
      Volkan bey

Volkan bey tarafından gönderilen son iletiler

@berilll ucusa son 15 saat falan kala THY donus yapti ama Linkedin den universite sinif arkadasima yazdim (THY calisani) benimde oldugum bir mail silsilesi baslatti miles & smiles da elite vb uyeyseniz yardimci olmak icin ugrasiyorlar ama sorun DULLES havalimanindaki THY calisaninin zahmet edip maile cevap yazmasiymis sanirim, yani THY diyor ki karsi havalimaninin gorevlisi onaylarsa kopeginizi biletinize eklerim yoksa eklemem.... bizim tum evrak islerimiz bitmesine karsin 10 gun kadar bu onayin gelmesini bekledik, bir ara iptal edip lufthansayla bile gitmeyi dusundum,

Volkan bey
      Volkan bey

30 ocak 2025 de dulles washintona 8kg köpeğimizi goturduk (kabinde PETC olarak) havalimani veterineri Mike cok iyi ilgili bir arkadaş cok yardimci oldu 1480$ civari ücretini gitmeden rezervasyon asamasinda ödedik, hatta varis saatimiz oglen oldugu icin 1 gece kalmak zorunda kaldi fakat harici otel parasi almadilar.

THY son ana kadar biletimize PETC yani kabinde kopek tasinmasiyla ilgili talebimizi cevaplamadı, ucusa 15 saat falan kala tum kanallardan iletişime gecip acil mailleri atarak THY nin DULLES deki sorumlusundan cevap alabildik, yani isin özeti Turkiyedeki evraklar veteriner veya dulles veteriner isleri kolaydı, en zor kisim THY den bilete kopegi ekletebilmek oldu bizim icin, bilginize

Volkan bey
      Volkan bey

16 ocaktan beri THY den biletime kopegimi ekletmek icin ugrasiyorum arkadaslar, CDC onayi vs tum evraklarim hazir fakat washinton DC havalimanindaki bir THY calisanindan onay bekliyorlar ve benden tum evraklari tekrar mail atmami istedi. aslinda THY icin sadece CDC onayi yeterli olmasi lazim ama sureci yokusa surmek icin elinden geleni yapiyorlar sanirim,

DULLES havalimanina kopek goturen ve konuyu cozebilmis birisi var mi aramizda?

yarin gece ucusumuz var boyle giderse biletimi iptal edecegim lufthansa cok daha kolay olabilir gibi duruyor.

Volkan bey
      Volkan bey

CDC ve karsi havalimanindan onay aldim ama THY de kabine kopegimi ekletemiyorum bir turlu... USA ucuslarinda feedback form uzerinden talep yapmak gerekliymis ve gunlerce donmediler son 9 gun kaldi ucusumuza olmazsa bileti iptal edecegim, bu konuda baska bir yol bilen var mi ?

Volkan bey
      Volkan bey

image.png

dulles fiyat tarifesi guncel.

Volkan bey
      Volkan bey

merhaba,

king charles cins 3 yasinda kopegimiz icin kuduz titrasyon cip vs tumunu yaptirdik pasaportu hazir (7.8kg, 2 yil kadar oldu) asilari da duzenli, sorunsuz.
      yeni cikan kanuna gore TR cok riskli ulke oldugu icin chicago ya direk kopegimizle ucamayacagiz sanirim herhangi bir acredite kurulustan test vs yaptirsak isler kolaylasir mi ? 31 ocak gibi L1B ile USA e tasinmak istiyorum.

tesekkurler

Volkan bey
      Volkan bey