Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Bir diğer sorum şu ben forma gidiş dönüş tarih aralığını nasıl yazacağımı bilemedim çünkü randevu 2026 ya kadar zaten yok ben geri çekebilsem de ne zamana çekeceğimi bilemiyorum o garanti olsun tekrar düzeltmek zorunda kalmamak için 2026 yılının sonu olarak mı yazmalıyım? bu sefer de öne çekebilirsem seyahatime çok var görünür bu sorun olur mu?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
B
bengshn tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Herkese merhaba, ben turist vizesine başvurmak istiyorum erkek arkadaşım amerikada green cardlı. bir kaç sorum olacaktı. Ben 1 seneden fazladır çalışıyorum üniversitede erasmus yaptım 6 aylık schengen vizesi almıştım o vizeyle 10 ülke gezdim o yüzden hepsinin ayrı ayrı vizesi yok. Ds-160 formunda 10 ülkeyi de yazmalı mıyım yoksa sadece vizeyi italyadan aldığım için italyayı mı yazayım? bir diğer sorum da tanıdık yazmak iyi bir şey mi erkek arkadaşımı forma yazayım mı yoksa hiç bahsetmemeli miyim? vize randevusu bana gelene kadar 2 seneden fazladır çalışıyor olacam bu şartlarda vize onayı sizce alır mıyım? ailemden herkes de türkiyede randevu sırası gelene kadar bir kere daha avrupa için vize almaya da çalışacam