• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. dokuerol
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    D
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

dokuerol

@dokuerol

0
    İtibar
    8
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

dokuerol Takip etme Takip Et

dokuerol tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhabalar. 8 Ekim 2024 tarihinde dosyamı Viyana'ya taşıdım ve KCC'den onay maili aldım. Daha sonrasında tekrar confirm etmek için KCC'ye bir mail daha attım ve interview location olarak Viyana'yı teyit ettiler. Fakat şu an https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?App=IV sitesinden sorgulama yaptığımda dosyam at NVC olarak gözüküyor. Bu normal midir? Current olmayı beklediğimiz bugün yaptığım kontrolde biraz panik oldum açıkcası sizlerin de görüşlerini almak istedim. Teşekkür ederim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      D
      dokuerol

Merhabalar tekrardan,

Bu sene Nisan ayında başvurduğum Amerika turist vizesinden daha önce 10 senelik vizem olmasına rağmen (süresi 2008'de dolmuştu) red yemiştim. Dün forumda bir kullanıcının daha ilk başvurusunda red yiyip ikinci başvurusunda DS260 doldurmasına rağmen turist vizesini aldığını gördüm. Bu bağlamda tecrübeli kullanıcılara ve değerli moderatörlere şu soruları sormak istiyorum.

• Amerika'ya hali hazırda göçmenlik başvurum varken girme hakkım var mıdır ve sürecimi Amerika'da AOS ile devam ettirebilir miyim?
      • Sürecimi AOS ile yürütmek için daha önce dosya taşıma işleminde yaptığım gibi current olmadan tekrar dosyamı taşımam mı gerekmektedir?

Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim,

Saygılarımla

D
      dokuerol

Merhabalar. Ben de dosyamı KCC aracılığıyla Viyana'ya taşıdım. KCC'den 1 işgünü içerisinde de dönüş yaptılar. Adres olarak da Viyana'da bir otelin adresini verdim. Dosyamın taşındığına dair onay mailini aldım. Sevgili @gucarslan'ın daha önceki postlarında KCC'den dosyamızın taşındığına dair onay mailini aldıktan sonra tekrar bir problem çıkmayacağı yazıyordu.

Fakat benim problemim https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?App=IV web sitesinde dosyamın durumuyla alakalı sorgulama yaptığımda "Invalid Immigrant Visa Case Number" uyarısı alıyorum ve dosyamı herhangi bir şekilde görüntüleyemiyorum. Forumda okuduğum kadarıyla dosya numaramızdaki sıfırları silerek sorgulama yapmamız gerekiyor o şekilde de denedim fakat yine aynı uyarıyı aldım. Bu aşamada sorgulama yaptığımda dosyamın gözükmemesi normal midir yoksa KCC'ye bu konuda ulaşmalı mıyım?

Çok teşekkürler!

D
      dokuerol