@Velcro Bilmiyorum. Sorayım nişanlıma. Umarım öyle birşey olmamıştır.
Hasan Karagöz
@Hasan Karagöz
Hasan Karagöz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Merhaba arkadaşlar. Nişanlılık vizesi için başvurumuzu yapmıştık. 30.08.2024 de NOA1 aldık. Uzun bir bekleyişten sonra 26.02.2025 tarihinde RFE istediler. Başvuru formunu tekrar istediklerini gördük ve bu sefer ben daha dikkatli hazırladım, nişanlıma imzalatıp gönderttim. Daha önceki formda o hatalar yapmıştı. Bugün itibari ile 106 gün geçti üzerinden. Hala onaylanmadı. Ağustos ayında ortalama 500 kişiye RFE göndermişler. Şu an 100 kişi var. Bir kaç kere mail gönderdim ama cevap gelmedi. Dün de Inquiry gönderdim. 26 Haziran’a kadar bekleyiniz yazıyordu otomatik mesajda. Beklemeye devam mı edeyim? Ayrıca nişanlımın bağlı olduğu bölgenin yetkili senatörüne de bu konu hakkında email gönderdik. Sanırım böyle bir hizmetleri varmış. USCIS’e soruyorlarmış dosyayı. Yapabilecek başka birşey var mı? Yardımlarınız için teşekkürler.
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Bugün davamız RFE'ye düştü. Şimdi metup bekliyoruz. Ne istediklerini mektup gelmeden bilemiyoruz ama RFE'ye düştüğü için maalesef bekleme sürecimiz doğal olarak uzadı. RFE'ye düşüne var mı daha önce?
-
RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@özümm Artık Covid aşı kartı istemiyorlar. Covid aşısı da vurmuyorlar. Bir kaç aydır zaten ülkede Covid aşısı yoktu. Ayrıca Amerika Covid aşı zorunluluğunu bu ayın başında kaldırdı.