• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. taha gözütok
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    T
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 1
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

taha gözütok

@taha gözütok

0
    İtibar
    4
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

taha gözütok Takip etme Takip Et

taha gözütok tarafından gönderilen son iletiler

• ABD'de açılacak ofis sonrası L1 vizesine başvuru yapmak

Merhaba Claudia Hanım, öncelikle vereceğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

Çalışmış olduğum şirkette Dış ticaret müdürü olarak görev yapmaktayım. Şirketimizin bir Amerika ofisi açma düşüncesi bulunmakta ve bu oluşumu sağlayarak başında bulunacak kişi ben olacağım.

Şu an halihazırda Turist vizem mevcut ve şirket kuruluşu ve araştırma yapmak için önden bir ziyaretimiz olacak. Konu ile alakalı araştırma yaptım forumu da inceledim bayağı ancak aşağıda soracağım sorulara net olarak bir yanıt bulamadım. Yarcımcı olabilirseniz çok sevinirim.

1- Bu başvuru yapılırken orada kurumluş olan şirketin %100 sahibi çalıştığım firmamı olmalıdır veya %51, %50, %25 gibi daha düşük oranlarda ortağı olması yeterli midir?
      2- Orada kurulmuş olan firmada bir ortaklığımın olması herhangi bir sorun teşkil eder mi?
      3- Başvuru sürecinde eşim için de aynı anda mı başvuruda bulunuluyor yoksa benim L1 vizem çıktıktan sonra başvurup ayrıca mı gelmeleri gerekli?
      4- Şirket kuruluşu yeni olacağı için 1 yıllık ilk vize süresi veriliyor bildiğim kadarı ile. Bunun uzatılmasında şirketin büyüme ve istihdam oranı dışında bir etken var mı? Şirkette 1 yıl içerisinde istihdam olmaması ancak ticaret oranının yeterli düzeyde yükselmiş olması yeterli olacak mıdır?

Tekrar teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim.

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
      T
      taha gözütok