• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. mimi93
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 8
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mimi93

@mimi93

3
    İtibar
    41
    Profil Görüntülemeleri
    8
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum New Jersey

mimi93 Takip etme Takip Et

mimi93 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

@bernat benim de hızlı gitti aynı dediğiniz gibi. Çalışma izni ve seyahat onaylanmadı fakat interview tikli olmasına rağmen bir süre sonra görüşmeye çağırıldım. Arkadaşımın çalışma ve seyahat izni geldi fakat interview’dan ses yok mesela… kısmet mi yoksa bir prosedur mü bilemedim

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      M
      mimi93
    • RE: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@gizemucar4478 2023 Aralık 28'de başvurduk Haziran başında randevu aldık konsolosluktan (welcome letter sonrası) o da Ekim'e bu sene. Toplam neredeyse 5,5 ay sürdü desem yeridir.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      M
      mimi93

@ANDE mail bu zaten. Bundan sonra randevular alınıp gün bekleniyor. Belgeniz konsoloslukta. Tabi mailini yanıtlamayı unutmayın.

M
      mimi93

mimi93 tarafından gönderilen son iletiler

@bernat benim de hızlı gitti aynı dediğiniz gibi. Çalışma izni ve seyahat onaylanmadı fakat interview tikli olmasına rağmen bir süre sonra görüşmeye çağırıldım. Arkadaşımın çalışma ve seyahat izni geldi fakat interview’dan ses yok mesela… kısmet mi yoksa bir prosedur mü bilemedim

M
      mimi93

@iremtopal Merhabalar. Taşındıktan sonradan kastınız ABD/ evlilik sonrası ise (Türk)konsolosluğa evlilik tescili ve adres değişikliği için bildiri yapıyorsunuz. Kendi tecrübemden “yanlış hatırlamıyorsam” faydalanarak söylemek isterim ki ben bu ikisini bir de evlilik cüzdanı başvurumu aynı anda yaptım ve bunu yaparken evlilik tescili ve aile cüzdanına yeni soyadımı, adres bildirimine ise eskiyi yazmıştım. İnternette pek yardımcı kaynak bulamadım kafama göre doldurmuştum. Eğer kızlık soyadınızı kullanacaksanız onun için evlilik tesciline ekstra bir belge daha ekliyorsunuz bunların hepsi sitede var sadece siz boşlukları dolduruyorsunuz. Onun harici burada eyalet kimliğine/sürücü belgesine de artık evlilik sonrası kullandığınız ismi yazdırıyorsunuz ve resmi olarak öyle devam ediyorsunuz artık. Ben GC gelene kadar yanımda hem pasaportumu (yenilemedim henüz pasaportu) hem de kimliği taşıyorum hep ne olur ne olmaz diye. Evlilik sertifikasının da resmi var telefonumda.

M
      mimi93

Merhabalar. K1 ile Ekim 14'te ülkeye giriş yaptım ve Aralık 3'te evlendim. Daha sonra AoS için evrak toplama(insurance vs.)holiday season derken beraber çalıştığımız Amerika merkezli göçmenlik şirketinin prosedürleriyle beraber i-94'teki 11 Ocak gününü haliyle geçtik. Her yerde araştırdım ve bunun bi sorun teşkil etmeyeceğini okudum fakat emin olmak istedim. Acaba böyle bir durum yaşayan var mı?

M
      mimi93

@ANDE mail bu zaten. Bundan sonra randevular alınıp gün bekleniyor. Belgeniz konsoloslukta. Tabi mailini yanıtlamayı unutmayın.

M
      mimi93

@gizemucar4478 2023 Aralık 28'de başvurduk Haziran başında randevu aldık konsolosluktan (welcome letter sonrası) o da Ekim'e bu sene. Toplam neredeyse 5,5 ay sürdü desem yeridir.

M
      mimi93

@lmckmk Çok teşekkürler. Ben öğretmen olduğum için öncelikli olarak aşılar ilk çıktığında oldum 3 doz en son 2022'de bitti. O yüzden biraz pimpiriklendim. Tekrardan teşekkürler, umarım hepimizin her şeyi sorunsuz biter.

M
      mimi93

Merhabalar. Son zamanlarda Medical Exam girenler Covid ile ilgili herhangi bir değişiklik var mı acaba? Aşı hala bulunmuyor sanırım ülkede. Benim doktor randevum 23'ünde yani bu Pazartesi. En son aşı bulunmamaktadır kısmını imzalıyordu doktor ama bir değişiklik var mı merak ettim. Teşekkürler.

M
      mimi93

Merhabalar. Son zamanlarda Medical Exam girenler Covid aşısıyla ilgili bilgilendirebilir mi acaba? Teşekkürler.

M
      mimi93