@dkagan55 Bilgilendirme icin cok tesekkurler. Ben de CEPTETEB ile Turkiye'den Amerika'ya swift ile para gondermek istiyorum. Fakat iki soruyla karsilastim. Ilk sorum CEPTETEB'in mobil uygulamasindan para gonderilebiliyor mu? Bilgisayardan internet bankaciligi araciligiyla gonderme menusune ulastim fakat telefon uygulamasinda herhangi bir swift menusu goremedim. Ikinci sorum ise swift kodu olarak ne sectiniz? TEB 'in sitesinde CEPTETEB Hesapları Mobil ve İnternet Şube Giden Uluslararası Fon Transfer Ücreti hakkinda boyle yaziyor "Mobil ve İnternet şube CEPTETEB hesapları ile yapılan işlemlerde tahsil edilir. BSMV hariçtir.İşlem başına alınmaktadır.Ödeme türüne göre ilave muhabir masrafları şöyledir; SHA: Muhabir ve alıcı bankalar kendi masraf / komisyon kesintilerini gönderim tutarı içerisinden yapabilir, tutar kesintili olarak alıcıya ulaşır. OUR: Tüm masraflar göndericiye aittir, tutarın alıcıya kesintisiz ulaşması beklenir. Muhabir ve alıcı bankalar ilave masraf talep ederse, göndericiden sonradan tahsil edilir. Uluslararası Fon Transferi mesajlaşma ücreti de ayrıca alınacaktır." Siz SHA'yi mi yoksa OUR'u mu sectiniz?
Eger vakit ayirabilirseniz inanin cok mutlu olurum. Internette cok arastirdim ama bir turlu istedigim bilgilere ulasamadim. Kalin saglicakla.