• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. kazo
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    K
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

kazo

@kazo

1
    İtibar
    36
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

kazo Takip etme Takip Et

kazo tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2019 bekleme odası

@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2019 bekleme odası

Randevu mailleri gelmeye basladımı arkadaslar -Eylül için

Gelmeye baslamis (http://britsimonsays.com/2nls-starting-to-be-sent-for-september-2019-interviews/). Bekliyoruz bakalim, insallah bu hafta icinde herkese gelir.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      K
      kazo

kazo tarafından gönderilen son iletiler

• RE: [Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

Merhaba, emin olmak icin soruyorum, 2 yildir ogrenci olarak Amerika'da bulunmama ragmen buradan police certificate almama gerek yok degil mi?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      K
      kazo

Merhaba arkadaslar, 10 Eylule mulakat tarihi aldim. Umarim almayan kalmamistir. Merak ettigim bir konu var. 2 yildir Amerikada F-1 vizesi ile doktora yapiyorum. Halihazirda vizemin olmasi sorun teskil eder mi? Yani benim normal bir applicanta gore yapmam gereken ekstra seyler var midir?

K
      kazo

@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2019 bekleme odası

Randevu mailleri gelmeye basladımı arkadaslar -Eylül için

Gelmeye baslamis (http://britsimonsays.com/2nls-starting-to-be-sent-for-september-2019-interviews/). Bekliyoruz bakalim, insallah bu hafta icinde herkese gelir.

K
      kazo
    • RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

Merhaba,

DS-260 formunu doldurdugumda AOS yaparim diye dusunup Interview Location olarak USCIS secmistim fakat bu konuyu okuduktan sonra CP ile almaya karar verdim. KCC'ye mail atip lokasyonu Turkiyeye almalarini istemeliyim degil mi?

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      K
      kazo

@crazycells DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@milenium DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@crazycells peki pasaportumu yenilemeli miyim DS260i degistirmeden? Gorusmeye eski pasaport ve yeni pasaportumu beraber gotursem sikinti cikar mi?Cunku eger cikmasi durumunda amerikaya ilk giris yaptigim tarihten itibaren 6 aylik bir pasaport gecerlilik suresi olmasi gerekiyor diye biliyorum. Yanlissam duzeltin lutfen.

Mulakat tarihiniz aciklandiktan sonra yeni bir pasaport cikartip, konsolosluga yeni pasaport bilgilerini gonderebilirsiniz.

Benim de benzer bir problemim var. Gecen yil Mayis ayinda DS-260 doldurdukten sonra Agustos ayinda pasaportumu yenilemistim. Yukaridaki arkadastan farkli olarak benim DS-260 belgemde suan iptal olan bir pasaport var. Ne yapacagimi bilmiyorum...

K
      kazo

Merhabalar, benim iki sorum olacak:

1. Ben suan Amerikada okuyorum ve yazin burada kalip staj yapacagim, dolayisiyla AOS yoluyla mulakati burada yapmak istiyorum. Fakat DV2019 Asamalari konusunda soyle bir sey denmis "AOS daha uzun ve masrafli bir surectir, CP gibi tek mulakatta bitmez. 3-4 ay surebilir ve case numaraniz buyuk ise AOS yaparken Eylul 2019’e kadar islemleri yetistiremezseniz vize alma sansinizi kaybedebilirsiniz" . Bu durumda AOS tercih etmemem mi gerekir? Turkiyeye gidip mulakat yapip geri donmemi mi onerirsiniz?

2. Gecen yil DS-260 belgesini doldurduktan birkac ay sonra pasaportumu yenilettim (yesilden bordoya gectim). DS-260'da eski pasaport numaram yazdigi icin yeniden doldurmam mi gerekiyor? Mulakatlarda ve dokuman yollarken hem eskisini hem yenisini yollasam olur mu?

Simdiden tesekkurler

K
      kazo