• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Melike Tas
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Melike Tas

@Melike Tas

3
    İtibar
    16
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Melike Tas Takip etme Takip Et

Melike Tas tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)

Merhaba arkadaslar uzun zamandir takip ediyorum sureclerinizi bende Eb3 yapiyorum perm asamasindayim PD June 2023 su siralar cevap alirim diye umut ediyorum ama ins Hersey Yolanda giderse GC’imi ne zaman elime alirim bilmiyorum ama Umarim Herkes Icin en hizliisndan hayallere kavusulur

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Melike Tas
      Melike Tas

Çok teşekkür ederim yorumunuz için , evet takip ediyorum sürekli bende visa bulletin’i EB3-skilled im ben , evet October da az da olsa bir değişim olacak gibi bakalım umarım hızlanır bende herkese bol şanslar diliyorum iyi dilekleriniz için de teşekkürler🙏🏻

Melike Tas
      Melike Tas

Merhabalar herkese , perm onayimi aldim sonunda 13,5 ay sonra ,haziran 2023 de basvuru yapmistim agustos 7 de onay aldim surec cok yavas ilerliyor simdi i-140 ye basvuru yapacagim ins sonrasinda da I-485 icin basvuru yapacagiz uumarim hersey yolunda gider sizce tahmini olarak ne zaman greencartimi alirim yazabilirseniz tahminlerinizi cok memnun olurum herkese iyi sanslar priority date im june 2023

Melike Tas
      Melike Tas

Melike Tas tarafından gönderilen son iletiler

@btek14 Amerika içinden takip ediyorum

Melike Tas
      Melike Tas

@Aleras Unskilled daha yavaş ilerliyor skilled daha hızlı mesela şu an visa bulletin e bakarak anlayabilirsin aradaki farkı other workers unskilled olarak geçiyor şu an 8 Aralık 2020 de eb3 3 olan da skilled olarak geçiyor orada şu an 1 december 2022 de. Umarım soruların cevap bulmuştur.

Melike Tas
      Melike Tas

Çok teşekkür ederim yorumunuz için , evet takip ediyorum sürekli bende visa bulletin’i EB3-skilled im ben , evet October da az da olsa bir değişim olacak gibi bakalım umarım hızlanır bende herkese bol şanslar diliyorum iyi dilekleriniz için de teşekkürler🙏🏻

Melike Tas
      Melike Tas

Merhabalar herkese , perm onayimi aldim sonunda 13,5 ay sonra ,haziran 2023 de basvuru yapmistim agustos 7 de onay aldim surec cok yavas ilerliyor simdi i-140 ye basvuru yapacagim ins sonrasinda da I-485 icin basvuru yapacagiz uumarim hersey yolunda gider sizce tahmini olarak ne zaman greencartimi alirim yazabilirseniz tahminlerinizi cok memnun olurum herkese iyi sanslar priority date im june 2023

Melike Tas
      Melike Tas

Merhaba arkadaslar uzun zamandir takip ediyorum sureclerinizi bende Eb3 yapiyorum perm asamasindayim PD June 2023 su siralar cevap alirim diye umut ediyorum ama ins Hersey Yolanda giderse GC’imi ne zaman elime alirim bilmiyorum ama Umarim Herkes Icin en hizliisndan hayallere kavusulur

Melike Tas
      Melike Tas