Merhabalar. Hong kong’a mülakat taşıma maili attım. Mail sonucunda benim case numberımın eşleşmediğini ilettiler. Ben case numberımı 2025EU57XX olarak belirttim. Fakat 2025AS57XX imiş. Bundan dolayı 1-2 günüm boşa gitti. Siz daha dikkatli olun arkadaşlar.
Mustafa Furkan Şahan
@Mustafa Furkan Şahan
Mustafa Furkan Şahan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Mustafa Furkan Şahan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Emre-Kurtulmuş Doğum yerim ve bölgem onaylandı. Dosyamı Hong Kong'a taşırken fark ettiğim bir durumdu. KCC'ye mail attım dönüş olunca sizinle paylaşacağım.
-
@onuru Doğum yerim Türkiye Onur Bey.
-
@zge Cn'im değişmedi hep aynıydı başka vatandaşlığım yok doğduğum yer Türkiye.
-
Merhabalar. Hong kong’a mülakat taşıma maili attım. Mail sonucunda benim case numberımın eşleşmediğini ilettiler. Ben case numberımı 2025EU57XX olarak belirttim. Fakat 2025AS57XX imiş. Bundan dolayı 1-2 günüm boşa gitti. Siz daha dikkatli olun arkadaşlar.
-
@rezanclz Merhaba 2020-2021 de tam olarak ne olmuştu ve siz dosyanızı taşımayı düşündünüz mü
-
Merhaba arkadaşlar. DS-260 formumu Mayıs ayında gönderdim.
Şu anda taşınma durumum söz konusu oldu. Adresi tekrar güncellemem gerekir mi?
Yoksa görüşmeye gittiğimde değiştireiblir miyim ? Bunun için dosya nasıl açtırılır? Bana bu konularda bilgi verebilir misiniz?