@crazycells ds-260 formunu yeni dolduran arkadaşlarda sosyal medya hesapları istenmiş bu konuda önceden dolduran arkadaşların bir değişiklik yapması gerekir mi ?
lifeislife tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Ds-260 formunda passaport no yazmamanın bir eksisi oluyor mu yada etkiliyor mu ?
-
Merhaba Dv2020 talihlisiyim case number: 2020EU50xxx yani umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ancak bir sorum olacak . Dv2021 sürecinde tekrar çekilişe katılmam dv2020 sürecini etkilermi dosya numaram yüksek olduğu için ne olacağını bir çok kişi gibi kestiremiyorum . Bilgilendirir misiniz teşekkürler
-
KCC Mail ile ilgiliYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak DV2020 talihlisiyim case number 2020eu5Xxxx KCC ds260 formunu doldurdum. Yalnız çekilişe katılırken kullandığım mail ile ds260daki farklı.
1-Şimdi KCC den gelecek olan mail tahmini ne kadar süreçte geliyor.
2- KCC den gelecekmolan mail ds260 yazdığımız mail adresine mi gelecek yoksa çekilişe katıldığımız mail adresine mi gelir tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim iyi forumlar