• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Kerim ERDOĞAN
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Kerim ERDOĞAN

@Kerim ERDOĞAN

10
    İtibar
    48
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Kerim ERDOĞAN Takip etme Takip Et

Kerim ERDOĞAN tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Ankara Unganlar Sağlık randevusu deneyimim.
      23 Aralık 2024
      Merhabalar 10:05 te randevu yerine vardım 4.katta pasaport ve geçmiş kovid aşı sertifikalarını istediler sonra kan almaya bir üst kata gönderdiler ve oradan 3.kata röntgen için geldim ve ilk kaydımın alındığı 4.kata uğradım ve 11:45te muayene için gelmemi söylediler. Röntgen ve tahliller için düzen laboratuvarında 1700 tl civarında bi ücret ödedim. 11:45te muayene için çağırıldım ve personel önlük vererek sadece iç çamaşırı kalacak şekilde önlüğü giymemi söyledi. Daha sonra hazırlanıp beklemeye başladım. Handan hanım kronik hastalıklar, bulaşıcı hastalıklar psiklojik durumum akciğer sağlığım verem geçmişim var mı yok mu bunlarla ilgili soruları sordu ve aşıları uyguladı. Kaç tane dövmem olduğunu sordu vs. Daha sonra tekrar giyinmemi söyledi ve işimin bittiğini söyledi. Dışarı çıkarak ilk kaydımın alındığı yerde 340$ aşı ve muayene ücretini ödedim ve yarın 3-5 arası raporumun hazır olacağı söylendi. Personeller işinin ehli ve sizin işlemlerinizi sizden daha iyi biliyorlar baştaki gerginliğiniz kalmıyor ve işlemler hızlı gerçekleşiyor. Muayene için aç karnına gitmek gerekmiyor. Güncel covid aşısı istenmedi. Klinik arkasında güzel kahve içecek bir kafe var sıcak ve sakin bir yer bekleme yeri olarak önerebilirim.

15 ocak tarihli ankara mülakat deneyimimi

Mülakattan bir gün önce işi şansa bırakmamak adına o civarda bulunan mülakat maili geldiği gün kiraladığım otele arkadaşımla geçtik. Yanlışlıkla daha ucuz diye tuttuğum otelin fazlaca lüks çıkan otele tüm adanalı auramızla rahatsızlık vererek yerleştik. Ertesi gün hızlıca mülakat alanına geçtik yolda ufak kahvaltı ve kahve molası vererek. Kişisel tavsiyem bizim gibi oyalanmayarak dışarıdaki sıraya bir an önce girmek olacaktır çünkü mülakat sürecinin büyük kısmı sıra beklemelerle geçiyor. İlk camlı bölmeye pasaportumu teslim ederek bir yanda içeri girişte oluşan sıraya geçtim ve ismim okununca güvenlik kontrolünden geçerek iç bahçeden yürüyerek mülakat alanına geçtim. Kapıda görevliler yardımcı olarak pasaportumuza barkod yapıştırılan deske yönlendirdiler ve evrak teslimi için bir sıra numarası beklemeye başladık evrak teslimini yaptım lise diplomasını istemeyerek sadece lisans diplomamın aslını ve kopyasını aldı iş teklifi almıştım mali evraklar ile birlikte teslim ettim. Daha sonra mülakat için sıra beklemeye başladık mülakatına şahit olduğumuz bir kaç arkadaşın ap ye kalması sebebiyle biraz gerginlik baş göstermeye başladı orada bekleyen bizlerde. Sonra benden hemen önceki iki arkadaş onay alınca biraz rahatladım ve sıram yandı. Heyecanlı olduğum için türkçe mülakat istemiştim fakat aşağıda yazacağım tüm konuşmalar İngilizce olarak gerçekleşti (C: consular B: Ben
      C: Merhaba ingilizce biliyor musunuz?
      B: Evet ama çok heyecanlıyım. Türkçe konuşmayı tercih ederim
      C: Bugün çok fazla türkçe mülakat yaptım yorgunum sorun yok anlaşırız
      (Parmak izi ve avuç içi izlerimi aldı)
      C: Amerika'da nereye yerleşmeyi düşünüyorsun?
      B: Arizona' ya yerleşmeyi düşünüyorum dosyada gördüğünüz üzere oradan bir iş teklifi aldım
      C: Ne üzerine çalışacaksınız?
      B: Kalıcı makyaj sanatçısıyım. Saç derisine yönelik kalıcı makyaj yapıyorum. Aynı zamanda Türkiyede sağlık çalışanıyım
      C: Ah evet saç ekimi Türkiyede çok yaygın.
      B: Benim uygulamalarım dövmeye daha çok benziyor ekim değil.
      C: (Hesap dökümündeki 15.000 usd'yi göstererek.) Bu miktar dolar mı?
      B: Evet
      C: her şey mükemmel görünüyor bir kaç gün içerisinde issued olursunuz.
      B: (tam anlamadığım için) Ptt mi?
      C: Evet
      Daha sonra teşekkür ederek ayrıldım. 17 ocakta sistemde durumum önce ap daha sonra issued olarak güncellendi. 17 ocak akşam kargoya verildi Ve 20 ocak pazartesi günü pasaportumu teslim aldım

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Kerim ERDOĞAN
      Kerim ERDOĞAN
    • RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

İlk girişi bir kaç gün sonra yapacağım. Başkanlık değişimi sonra pasaport memurlarının tavırlarında bir değişiklik olur mu? Girişlerde sorun çıkarırlar mı ne düşünüyorsunuz? New yorktaki görevlilerin tutumu nasıl tecrübeleriniz varsa dinlemek isterim

Yolculuk içinde yayımlandı
      Kerim ERDOĞAN
      Kerim ERDOĞAN

Kerim ERDOĞAN tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Ankara Unganlar Sağlık randevusu deneyimim.
      23 Aralık 2024
      Merhabalar 10:05 te randevu yerine vardım 4.katta pasaport ve geçmiş kovid aşı sertifikalarını istediler sonra kan almaya bir üst kata gönderdiler ve oradan 3.kata röntgen için geldim ve ilk kaydımın alındığı 4.kata uğradım ve 11:45te muayene için gelmemi söylediler. Röntgen ve tahliller için düzen laboratuvarında 1700 tl civarında bi ücret ödedim. 11:45te muayene için çağırıldım ve personel önlük vererek sadece iç çamaşırı kalacak şekilde önlüğü giymemi söyledi. Daha sonra hazırlanıp beklemeye başladım. Handan hanım kronik hastalıklar, bulaşıcı hastalıklar psiklojik durumum akciğer sağlığım verem geçmişim var mı yok mu bunlarla ilgili soruları sordu ve aşıları uyguladı. Kaç tane dövmem olduğunu sordu vs. Daha sonra tekrar giyinmemi söyledi ve işimin bittiğini söyledi. Dışarı çıkarak ilk kaydımın alındığı yerde 340$ aşı ve muayene ücretini ödedim ve yarın 3-5 arası raporumun hazır olacağı söylendi. Personeller işinin ehli ve sizin işlemlerinizi sizden daha iyi biliyorlar baştaki gerginliğiniz kalmıyor ve işlemler hızlı gerçekleşiyor. Muayene için aç karnına gitmek gerekmiyor. Güncel covid aşısı istenmedi. Klinik arkasında güzel kahve içecek bir kafe var sıcak ve sakin bir yer bekleme yeri olarak önerebilirim.

15 ocak tarihli ankara mülakat deneyimimi

Mülakattan bir gün önce işi şansa bırakmamak adına o civarda bulunan mülakat maili geldiği gün kiraladığım otele arkadaşımla geçtik. Yanlışlıkla daha ucuz diye tuttuğum otelin fazlaca lüks çıkan otele tüm adanalı auramızla rahatsızlık vererek yerleştik. Ertesi gün hızlıca mülakat alanına geçtik yolda ufak kahvaltı ve kahve molası vererek. Kişisel tavsiyem bizim gibi oyalanmayarak dışarıdaki sıraya bir an önce girmek olacaktır çünkü mülakat sürecinin büyük kısmı sıra beklemelerle geçiyor. İlk camlı bölmeye pasaportumu teslim ederek bir yanda içeri girişte oluşan sıraya geçtim ve ismim okununca güvenlik kontrolünden geçerek iç bahçeden yürüyerek mülakat alanına geçtim. Kapıda görevliler yardımcı olarak pasaportumuza barkod yapıştırılan deske yönlendirdiler ve evrak teslimi için bir sıra numarası beklemeye başladık evrak teslimini yaptım lise diplomasını istemeyerek sadece lisans diplomamın aslını ve kopyasını aldı iş teklifi almıştım mali evraklar ile birlikte teslim ettim. Daha sonra mülakat için sıra beklemeye başladık mülakatına şahit olduğumuz bir kaç arkadaşın ap ye kalması sebebiyle biraz gerginlik baş göstermeye başladı orada bekleyen bizlerde. Sonra benden hemen önceki iki arkadaş onay alınca biraz rahatladım ve sıram yandı. Heyecanlı olduğum için türkçe mülakat istemiştim fakat aşağıda yazacağım tüm konuşmalar İngilizce olarak gerçekleşti (C: consular B: Ben
      C: Merhaba ingilizce biliyor musunuz?
      B: Evet ama çok heyecanlıyım. Türkçe konuşmayı tercih ederim
      C: Bugün çok fazla türkçe mülakat yaptım yorgunum sorun yok anlaşırız
      (Parmak izi ve avuç içi izlerimi aldı)
      C: Amerika'da nereye yerleşmeyi düşünüyorsun?
      B: Arizona' ya yerleşmeyi düşünüyorum dosyada gördüğünüz üzere oradan bir iş teklifi aldım
      C: Ne üzerine çalışacaksınız?
      B: Kalıcı makyaj sanatçısıyım. Saç derisine yönelik kalıcı makyaj yapıyorum. Aynı zamanda Türkiyede sağlık çalışanıyım
      C: Ah evet saç ekimi Türkiyede çok yaygın.
      B: Benim uygulamalarım dövmeye daha çok benziyor ekim değil.
      C: (Hesap dökümündeki 15.000 usd'yi göstererek.) Bu miktar dolar mı?
      B: Evet
      C: her şey mükemmel görünüyor bir kaç gün içerisinde issued olursunuz.
      B: (tam anlamadığım için) Ptt mi?
      C: Evet
      Daha sonra teşekkür ederek ayrıldım. 17 ocakta sistemde durumum önce ap daha sonra issued olarak güncellendi. 17 ocak akşam kargoya verildi Ve 20 ocak pazartesi günü pasaportumu teslim aldım

Kerim ERDOĞAN
      Kerim ERDOĞAN
    • RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

İlk girişi bir kaç gün sonra yapacağım. Başkanlık değişimi sonra pasaport memurlarının tavırlarında bir değişiklik olur mu? Girişlerde sorun çıkarırlar mı ne düşünüyorsunuz? New yorktaki görevlilerin tutumu nasıl tecrübeleriniz varsa dinlemek isterim

Yolculuk içinde yayımlandı
      Kerim ERDOĞAN
      Kerim ERDOĞAN
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar forumda araştırmama rağmen ilgili konuyla ilgili bir cevaba ulaşamadım. Ais kaydında pasaportun şehrime teslim edilmesini seçmiştim. Ankarayı seçerek ve ya ankara ptt'ye kimliğimle başvurarak pasaportu aynı gün ve ya ertesi gün teslim alma şansım var mıdır? Adanaya pasaport mülakattan sonra tahminen kaç gün sonra ulaşır. Gidiş ve buradaki tüm işlerimi buna göre planlayacağım. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Kerim ERDOĞAN
      Kerim ERDOĞAN

@gucarslan çok teşekkür ederim.

Kerim ERDOĞAN
      Kerim ERDOĞAN

Henüz bir mail yok. Ceac state sayfasında da dosya kccde görünüyor. Geçen senenin performansına göre ekimde mülakat maili gelmesi lazımdı fakat bu sene ekim de boş geçti. Benim merak ettiğim soru şu kasımda mail gelirse ocak için geleceği kesin mi yoksa halen Aralık ayına çağırabilirler mi?

Kerim ERDOĞAN
      Kerim ERDOĞAN