Merhaba, Ds260 formunu doldurdum ve 14binlerde bir numaram var. Almanya'da çalışma vizesiyle bulunduğum için direk Frankfurt seçtim. 8 Mayıs tarihinde formu tamamladım ancak hiç bir mail vb almadım. Bu normal mi yapmam gereken bir şey var mı
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Alp BABUR tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Alp BABUR tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan oldu sanıyorum
süreçle ilgili bilgi alabilir miyim
formu doldururken direkt olarak görüşme yapmak istediğim yer olarak frankfurt secmem yeterli midir -
selamlar randevu tarihi verilmeye başlandı mı? randevu yalnızca mail yoluyla mı gelecek?
frankfurt için eu2514xxx numaram mevcut randevu gelmesi olasılığım var mıdır bilgilendirilirsem sevinirim . teşekkürler. -
Merhaba, Ds260 formunu doldurdum ve 14binlerde bir numaram var. Almanya'da çalışma vizesiyle bulunduğum için direk Frankfurt seçtim. 8 Mayıs tarihinde formu tamamladım ancak hiç bir mail vb almadım. Bu normal mi yapmam gereken bir şey var mı