ben de 29unda Kuala Lumpura taşıma maili atmıştım, fiziksel olarak bulunduğumun kanıtlarıyla beraber. Bugün bana da KCC ye taşıma maili attıklarını belirten bir cevap yazmışlar ama mülakat alacağınızın garantisi yok diye not düşmüşler
ckirge tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
ckirge tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
ben de 29unda Kuala Lumpura taşıma maili atmıştım, fiziksel olarak bulunduğumun kanıtlarıyla beraber. Bugün bana da KCC ye taşıma maili attıklarını belirten bir cevap yazmışlar ama mülakat alacağınızın garantisi yok diye not düşmüşler
-
@Fatih-Kaymak merhaba,
•ben malezyadan cevap alamadım henüz.
•bangkok için de ülkeye girmeden birkaç gün sonra oradayım planlama yapabilir misiniz gibisinden bir mail atmıştım. geçtiğimiz senelerden çok fazla backlog var, bizden onay almadan lütfen bangkok’a gelmeyin diye cevap yazdılar. yine de denenebilir tabi -
@Esra-Siren esra hanım merhaba. ben de şuan mazelyadayım. eğer sizin için uygunsa özelden attığınız maili benimle paylaşır mısınız? ben de benzer bir mail atmak istiyorum. tebrikler şimdiden
-
gelen cevapta şuan mülakat veremiyoruz ancak yer açılırda haber vereceğiz şeklinde bir ifade var mı? yoksa direk olumsuz cevap mı verdiler acaba hong kong için