• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Ahmet Taka
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Ahmet Taka

@Ahmet Taka

0
    İtibar
    4
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Ahmet Taka Takip etme Takip Et

Ahmet Taka tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Amerika'dan Türkiye'ye Araba Getirmek

Dediginiz dogru ancak burada ithalat durumu yok, yani sahis sadece 185 gun hakkini kullanip arac getiriyor ve 2 yil Turkiye'de kullanmak istiyor. Bu durumla ilgili 3 yas sarti yok, ben goremedim. Ancak dediginiz gibi "ithalat" kategorisine girerse , yani sahis getirdigi aracin OTV vb odeyip Turk plaka veya diger deyisle "millilestirme" islerine girerse o zaman 3 yas sarti araniyor. Bildigim kadari ile 185 gun hakki ile getirilen araclar "yabanci" statusunde kalmak kosulu ile yabancidan yabanciya satilabiliyor ve marka modele bakmaksizin her yasta arac getirilebiliyor. Eger bilgi dogru ise lutfen onaylayin, "ithalat" durumuna girecek araclar icin mevuzat ayri.

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      Ahmet Taka
      Ahmet Taka

@Erdokhan 185 gun sartina tabi vatandaslarin getirecekleri aracin 3 yasindan kucuk olmasi gerektigi soyleniyor forumda, ben bunu ticaret bakanligi veya baska resmi dokumanlarda bulamadim. Ayrica Amerika'dan arac getiren kisinin Youtube videosunda da (

) gelen aracin 3 yasindan buyuk oldugunu zannediyorum cunku araci $1000 aldigini soyluyor. Bu 3 yas sartini yazan arkadaslar bu kurali nerede gormusler acaba?

Ahmet Taka
      Ahmet Taka

185 gun sartina tabi vatandaslarin getirecekleri aracin 3 yasindan kucuk olmasi gerektigi soyleniyor forumda, ben bunu ticaret bakanligi veya baska resmi dokumanlarda bulamadim. Ayrica Amerika'dan arac getiren kisinin Youtube videosunda da gelen aracin 3 yasindan buyuk oldugunu zannediyorum cunku araci $1000 aldigini soyluyor. Bu 3 yas sartini yazan arkadaslar bu kurali nerede gormusler acaba?

Ahmet Taka
      Ahmet Taka