@serel merhaba,konustugum kisi buranin bir website oldugunu fakat verilen adreslerin gercek fiziki bir adres oldugunu soyledi.Ipostal 1'in sitesinde de boyle bir aciklama var fakat ben de emin olamadim bu yuzden de baska kullanan var mi diye sormak istedim
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
E
Ebru36 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Ebru36 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@serel merhaba,konustugum kisi buranin bir website oldugunu fakat verilen adreslerin gercek fiziki bir adres oldugunu soyledi.Ipostal 1'in sitesinde de boyle bir aciklama var fakat ben de emin olamadim bu yuzden de baska kullanan var mi diye sormak istedim
-
Merhabalar, AOS işlemi için Boston'da adrese ihtiyacım var.Bunun için İpostal 1 adında bir web sayfası olduğunu öğrendim.Kullanan kişi bir sorun yaşamamış ve green card sürecine olumsuz bir etkisi olmamış.Ama bu siteyi başka kullanan birisi var mı merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim

#mailbox #adjustmentofstatus #ipostal1 #fizikseladres #boston #AOS