arkadaşlar merhaba ben paris konsolosluğunu seçtim mülakat yeri için sorum şu olucak bu doğum belgesi ve adli sicil kaydını e devletten alabiliyoruz fakat bunların ingilizcesinimi vermemiz gerekir.
adli sicil kaydının e devlet direkt ingilizce olarak veriyor ama doğum belgesini vermiyor maalesef böyle bir durumda ingilizce tercüme yaptırmam gerekir o sebeple soruyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
teşekkürler.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
O
osman bozkurt
@osman bozkurt
osman bozkurt tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ATS16 yardımlarınız ve hızlı dönüşünüz için çok teşekkür ederim pek forum ve sosyal medya olaylarından anlamıyorum ama dediğiniz yaptım sanırım kalan bilgilerede sahip oldukça giriş yapıcam

-
@ATS16 verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Linkide inceledim çoğu soruma cevap aldım . Tek sıkıntım şu bilginiz varmıdır acaba ben paristeki amerikan konsolosluğunda giricem mülakata e devlette dahil olmak üzere aldığım belgeleri ingilizceye çevirmeme gerek varmı sizce türkçe götürsem kabul edilirmi?
-
Arkadaşlar merhaba,
Doğum belgesi adli sicil kaydı gibi belgelerin e devletten alınanlarımı istenmekte sadece ingilizce çeviriside istenmektemidir?