• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. erdayasin
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

erdayasin

@erdayasin

10
    İtibar
    41
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İzmir Yaş: 32

erdayasin Takip etme Takip Et

erdayasin tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Dün evrak talep maili aldım ve bugün evrakları yolladım. Birkaç dakika içinde "The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents." ile başlayan Automatic Reply from KCC DV Documents başlıklı maili aldım. Sanırım bundan sonra evrakların onaylandığına dair gelecek olan maili ve case number için current olmayı beklemek kalıyor şimdilik.

Gönderdiğim evraklar:

• Pasaportun ilk sayfası
      • Askerlik Durum Belgesi (Henüz askerlik yapmadım.)
      • Adli Sicil Kaydı (Arşiv Kayıtlı)
      • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
      • Daha önce evlenmedim, ya da mahkemelik bir durumum olmadığı için gönderdiğim evrak sayısı yalnızca 4 adet.
      Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      erdayasin
      erdayasin

Herkese iyi günler, birkaç gün önce KCC'ye attığım maili ve aldığım cevabı paylaşmak istiyorum. Belki yorumlamak isteyen birileri olabilir ya da benzer soruları olanların işine yarayabilir.

Bu gönderdiğim mail: (Maile dosya numarası, ad soyad ve doğum tarihi bilgilerini de ekledim.)
      "Hello there,
      I sended my files to KCC on 17th October 2019. I got the automatic reply e-mail on same day and "If you don't get any mail about your files situation from KCC in 6 weeks, you can send an e-mail to KCC" was written at that e-mail. I know my case number is current just now and I'm guessing there's more time for my process. I also know the complex situation of the World and things are slowing down. I just wanted to make sure my files had reached you. If it is my turn, I wanted to ask in advance not to experience any delay. I just want to learn the situation.
      Thank you in advance and have a good day."

Bu da aldığım cevap:
      "Thank you for your inquiry.

After sending documents to [email protected], you will receive an automatic reply to your email. If there are no attachments, the auto reply explains there are no documents attached to the email. If there are attachments, the auto reply explains we received your email and are currently processing your documents. Please allow time for processing of your documents. Documents are processed in numerical order, based on lottery rank number. Once KCC has processed your documents, we will let you know if anything is missing or if we have received everything needed.

Due to the novel COVID-19 outbreak all interviews for the DV program have been suspended, it is undetermined when scheduling will resume.

Please monitor www.travel.state.gov for any updates and contact your DV embassy/consulate if you have additional questions."

Ben evrakları gönderdikten sonra aldığım mailde "we received your email and are currently processing your documents" cümlesini gördüğüm için evraklarımın ulaştığını anladım bu mailden. Özetle, beklemeye devam diyorlar anladığım kadarıyla.

erdayasin
      erdayasin
    • RE: Green Card çekilişini kaçıncı başvurunuzda ve kaç yaşındayken kazandınız?

@salih2825 Teşekkür ederim, ben de söylediğiniz gibi yapıyorum mecburen. Sürece devam eden herkes için hayırlısı olsun.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      erdayasin
      erdayasin
    • RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

Vizeleri onaylanan arkadaşlara yeni hayatlarında bol şans dilerim. Güzel bir başlangıç olmuş, umarım bekleyen herkesin süreci böyle güzel tamamlanır.

erdayasin
      erdayasin

İyi günler, geçenlerde rastgele fark ettiğim bir şey oldu. Mezun olduğum lisenin adı değişmiş. Ben DS-260 formunu doldururken okulun adının değiştiğini bilmiyordum ve mezun olduğum zamanki adını forma yazdım. Bu durum bir sorun teşkil eder mi?
      Not: Lisans mezunuyum.

erdayasin
      erdayasin

Bütün bu belirsizliğin arasında bir umut yeniden dosya göndermek istiyorum. Önceki gönderdiğim dosyaların ulaşıp ulaşmadığına ya da işlenip işlenmediğine emin değilim. Sorum şu; yeniden dosya gönderirken bugünün tarihini içeren yeni evraklar mı almamız gerek e-devlet üzerinden ya da önceki gönderdiğim dosyaları yeniden mi göndermeliyim? Bu konuda forumda tavsiyesi olan var mı? (Önceki mesajlarda benzer sorular sorulmuş olabilir ama tam bir yanıt bulamadım maalesef)

erdayasin
      erdayasin

erdayasin tarafından gönderilen son iletiler

@crazycells Sadece askerlik durumum değişti, 2 hafta önce tecilim bitti. Bunun dışında bir değişiklik yok. Ama sanırım Türk vatandaşları için askerlik belgesi zorunlu olmadığından dolayı bu durum bir sıkıntı oluşturmaz ve eski belgeleri tekrardan gönderebilirim.

erdayasin
      erdayasin

Bütün bu belirsizliğin arasında bir umut yeniden dosya göndermek istiyorum. Önceki gönderdiğim dosyaların ulaşıp ulaşmadığına ya da işlenip işlenmediğine emin değilim. Sorum şu; yeniden dosya gönderirken bugünün tarihini içeren yeni evraklar mı almamız gerek e-devlet üzerinden ya da önceki gönderdiğim dosyaları yeniden mi göndermeliyim? Bu konuda forumda tavsiyesi olan var mı? (Önceki mesajlarda benzer sorular sorulmuş olabilir ama tam bir yanıt bulamadım maalesef)

erdayasin
      erdayasin

Bütün bu belirsizliğin arasında bir umut yeniden dosya göndermek istiyorum. Önceki gönderdiğim dosyaların ulaşıp ulaşmadığına ya da işlenip işlenmediğine emin değilim. Sorum şu; yeniden dosya gönderirken bugünün tarihini içeren yeni evraklar mı almamız gerek e-devlet üzerinden ya da önceki gönderdiğim dosyaları yeniden mi göndermeliyim? Bu konuda forumda tavsiyesi olan var mı? (Önceki mesajlarda benzer sorular sorulmuş olabilir ama bulamadım maalesef)

erdayasin
      erdayasin

Herkese iyi günler, birkaç gün önce KCC'ye attığım maili ve aldığım cevabı paylaşmak istiyorum. Belki yorumlamak isteyen birileri olabilir ya da benzer soruları olanların işine yarayabilir.

Bu gönderdiğim mail: (Maile dosya numarası, ad soyad ve doğum tarihi bilgilerini de ekledim.)
      "Hello there,
      I sended my files to KCC on 17th October 2019. I got the automatic reply e-mail on same day and "If you don't get any mail about your files situation from KCC in 6 weeks, you can send an e-mail to KCC" was written at that e-mail. I know my case number is current just now and I'm guessing there's more time for my process. I also know the complex situation of the World and things are slowing down. I just wanted to make sure my files had reached you. If it is my turn, I wanted to ask in advance not to experience any delay. I just want to learn the situation.
      Thank you in advance and have a good day."

Bu da aldığım cevap:
      "Thank you for your inquiry.

After sending documents to [email protected], you will receive an automatic reply to your email. If there are no attachments, the auto reply explains there are no documents attached to the email. If there are attachments, the auto reply explains we received your email and are currently processing your documents. Please allow time for processing of your documents. Documents are processed in numerical order, based on lottery rank number. Once KCC has processed your documents, we will let you know if anything is missing or if we have received everything needed.

Due to the novel COVID-19 outbreak all interviews for the DV program have been suspended, it is undetermined when scheduling will resume.

Please monitor www.travel.state.gov for any updates and contact your DV embassy/consulate if you have additional questions."

Ben evrakları gönderdikten sonra aldığım mailde "we received your email and are currently processing your documents" cümlesini gördüğüm için evraklarımın ulaştığını anladım bu mailden. Özetle, beklemeye devam diyorlar anladığım kadarıyla.

erdayasin
      erdayasin

İyi günler, geçenlerde rastgele fark ettiğim bir şey oldu. Mezun olduğum lisenin adı değişmiş. Ben DS-260 formunu doldururken okulun adının değiştiğini bilmiyordum ve mezun olduğum zamanki adını forma yazdım. Bu durum bir sorun teşkil eder mi?
      Not: Lisans mezunuyum.

erdayasin
      erdayasin

@salih2825 Teşekkür ederim, ben de söylediğiniz gibi yapıyorum mecburen. Sürece devam eden herkes için hayırlısı olsun.

erdayasin
      erdayasin

Ben de 25 yaşındayım, ilk başvuruda kazandım, hatta arkadaşlar başvuru yaparken bu neymiş ya bende şansımı denemek istiyorum deyip birden ortaya çıktı başvuru fikri. Case Number biraz yüksek ama yine de mülakat beklerken para biriktirip araştırma yapıyorum bir yandan.

erdayasin
      erdayasin

Dün evrak talep maili aldım ve bugün evrakları yolladım. Birkaç dakika içinde "The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents." ile başlayan Automatic Reply from KCC DV Documents başlıklı maili aldım. Sanırım bundan sonra evrakların onaylandığına dair gelecek olan maili ve case number için current olmayı beklemek kalıyor şimdilik.

Gönderdiğim evraklar:

• Pasaportun ilk sayfası
      • Askerlik Durum Belgesi (Henüz askerlik yapmadım.)
      • Adli Sicil Kaydı (Arşiv Kayıtlı)
      • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
      • Daha önce evlenmedim, ya da mahkemelik bir durumum olmadığı için gönderdiğim evrak sayısı yalnızca 4 adet.
      erdayasin
      erdayasin

Vizeleri onaylanan arkadaşlara yeni hayatlarında bol şans dilerim. Güzel bir başlangıç olmuş, umarım bekleyen herkesin süreci böyle güzel tamamlanır.

erdayasin
      erdayasin